Sociální sítě
Nahoru

DS Automobiles otevírá servisní zastoupení v Olomouci

Značka DS registruje stále větší zájem zákazníků a zvyšuje své prodeje. V letošním roce si vůz DS zakoupilo o 20% více zákazníků než ve stejném období v loňském roce. Proto se značka rozhodla rozšířit svoji dostupnost kromě severní a jižní Moravy i na střední Moravu, kde otvírá nové zastoupení.

Ve spolupráci s partnerskou společností ARTCOM GROUP v Olomouci otevřela autorizovaný DS SERVIS a nové místo, kde lze vyzkoušet nejnovější modely DS. Toto zastoupení značky zpříjemní a usnadní přístup zákazníků z tohoto regionu k modelům a službám DS. Společnost ARTCOM GROUP je zkušeným prodejcem a servisem automobilů značky Peugeot.

Společnost ARTCOM GROUP má historii, která sahá až do roku 1999, kdy začínala s malým showroomem. Společnost se již od samého vzniku zařadila mezi přední společnosti v regionu. Dnes patří mezi úspěšné prodejce nových i ojetých vozidel v ČR. Během svého působení rozšířila své služby o prodej skútrů a obytných vozů Globe Traveller, které lze i zapůjčit v půjčovně vozů. Společnost sídlí v nových moderních prostorách v Bystrovanech u Olomouce. V místě, kde je dostatek možností i pro případný další rozvoj firmy. Již nyní se servis firmy rozšířil o multibrand značek Citroën, Peugeot a DS. V moderní budově je nadstandartní zázemí pro čekající zákazníky servisu v kavárně PIANO. Servisní pobočku má Artcom také v Prostějově.

„Jsem rád, že nyní můžeme poskytnout našim stávajícím i novým zákazníkům nejen vozy značky Peugeot, ale pro nás nově i referenční vozy značky DS, která navíc působí v prémiovém segmentu. K této značce máme jako distributor francouzských vozů samozřejmě velmi blízko. Těšíme se na novou obchodní příležitost, jenž je pro nás přímo srdeční záležitostí.“, říká Michal Svák, majitel společnosti.

V Olomouci si tak zákazníci mohou nyní nechat nejen opravit svůj vůz DS, objednat náhradní díly či příslušenství, ale mohou si kdykoliv vyzkoušet všechny modely DS, včetně elektrifikovaných verzí E-TENSE.

Samozřejmostí jsou všechny prémiové služby DS Only You: DS Assistance, aplikace My DS, DS club Privilege nebo DS Valet. Tj. služba pick up servisu v případě potřeby údržby nebo opravy vozu DS, kdy si pro vozidlo dojedeme, nabídneme náhradní vůz a opravený vůz zase přistavíme na místo určené klientem.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.