Sociální sítě
Nahoru

World Seafood Festival v srdci Prahy

Hotel The Mozart Prague představuje třídenní World Seafood Festival, který se koná od 22. do 24. září 2023 na historickém nádvoří hotelu. Tato událost vyzývá k objevování rozmanitých chutí mořských plodů ze všech koutů světa, a nabízí návštěvníkům autentický zážitek plný delikates, hudby a jedinečné atmosféry. Ideální příležitost pro všechny milovníky mořských lahůdek i ty, kteří chtějí objevit nové kulinářské poklady moře.

World Seafood Festival zve na kulinářské dobrodružství plné nezapomenutelných chutí z různých koutů světa. Začněte v luxusním stylu s Caviar Clubem, který si přichystal čerstvý kaviár a ústřice. Poté se můžete ponořit do bohatých chutí u stánku Food Republic, kde na vás čekají lobster rolls (rolky naplněné svěžím masem z humra, mírně dochucené bylinkovou majonézu) nebo specialita mussel chowder (speciální hustá mušlová polévka se smetanou). Ve stylu holandské tradice nebudou chybět ani tradiční slávky, zatímco u francouzského stánku vás Yves Baldy, zakladatel Oysterman, seznámí s vybranými mořskými specialitami. Nepřehlédnutelný bude také stánek se španělskými delikatesami, kde si můžete pochutnat na ikonické paelle a skvělých naturálních vínech.

A samozřejmě si nenechte ujít exkluzivní menu hotelu The Mozart Prague, kde vás čekají delikatesy jako hluboce smažené kalamáry s citronem a koriandrem, kokosové masala curry s krevetami s naan chlebem a oblíbený asijský dezert mango sticky rice s karamelem.

Přijďte a dopřejte si výběr toho nejlepšího z mořských plodů, doplněným vybranými nápoji v čele s exkluzivním šampaňským Taittinger. Pro rodiny s dětmi je navíc připraven dětský koutek, kde si vaše děti v bezpečném prostředí užijí spoustu zábavy, zatímco vy budete moci v klidu ochutnávat mořské speciality.

Živá hudební vystoupení, která budou součástí po celou dobu festivalu, vtisknou akci nezapomenutelnou atmosféru, evokující veselou a pulsující náladu přímořských letovisek. Přijďte a nechte se unést atmosférou, kde mořské plody tančí v rytmu městské elegance.

World Seafood Festival se bude konat v následujících časech: v pátek od 15:00 do 22:00 hod., v sobotu od 12:00 do 22:00 hod. a v neděli od 12:00 do 18:00 hodin. Cena vstupného činí 200 Kč (formou voucheru, který využijete na konzumaci u stánku The Mozart).

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.