Sociální sítě
Nahoru

Tiffany Lock ROSÉ Edition inspirována globalní superstar

Značka Tiffany & Co. představila limitovanou edici Tiffany Lock ROSÉ, novou kolekci inspirovanou ambasadorkou značky a globální superstar ROSÉ. Exkluzivní designy vzdávají hold jménu zpěvačky a jsou vyrobeny ve čtyřech různých stylech z 18karátového růžového zlata a mimořádně vzácných růžových safírů. Růžové safíry, jeden z nejvzácnějších barevných drahokamů z rodiny drahých safírů, byly speciálně vybrány, protože symbolizují lásku a sílu.

ROSÉ je skutečná superstar, jejíž hudba a kreativní záměr jsou ukotveny v síle spojení. Její Lock capsule kolekce odráží tohoto ducha a ztělesňuje, kým je jako umělkyně,“ řekl Alexandre Arnault, výkonný viceprezident pro produkty a komunikaci společnosti Tiffany & Co.

Tiffany Lock, inspirovaný archivním visacím zámkem z roku 1883, je jedinečným vyjádřením designu a mistrovského řemesla značky Tiffany, vzdávající hold slavnému dědictví klenotnického impéria. Óda na nerozbitná pouta, která nás spojují, a nekonečnou sílu lásky, kolekce Tiffany Lock ROSÉ staví do centra pozornosti růžové safíry. Limitovaná edice se vyznačuje elegantními siluetami a zahrnuje klasický Lock náramek, náušnice a náhrdelníky v malé nebo střední verzi.

Je pro mě velkou ctí být inspirací capsule kolekce pro Tiffany,“ řekla ROSÉ. „Je vzrušující vidět ikonickou kolekci Lock přepracovanou s tak vzácnými drahokamy a jsem nadšená, že mohu sdílet tento zábavný projekt se svými fanoušky a také fanoušky kolekce Lock.

Tiffany Lock ROSÉ Edition byla uvedena na trh při otevření nového obchodu Tiffany & Co. Omotesando v Toyku 9. září. Od 15. září je capsule kolekce dostupná v Číně, Koreji a ve vlajkovém obchodě The Landmark v New Yorku, a od 1. října bude k dostání po celém světě.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.