Sociální sítě
Nahoru

AQ Show bude největší oslavou high-end audia roku 2023

Společnost AQ dnes oficiálně zveřejnila termín každoroční akce AQ Show 2023. Událost, široce rozkročená na pomezí dne otevřených dveří, AV výstavy a poslechového posezení nabídne atraktivní program pro každého milovníka audio technologií a hudby. Kromě možnosti navštívit výrobu AQ a na vlastní oči vidět jak se rodí známé české reprosoustavy, jako jsou oceňované AQ Canto s AQ Labrador, či luxusní AQ Passion, budou totiž k vidění a poslechu i produkty dalších světových značek.

Těšit se lze na luxusní elektroniku Mark Levinson, historicky první českou prezentaci nové řady zesilovačů a přehrávačů i aktivních reprosoustav JBL a lokální premiéru reprosoustav Golden Ear T66. Chybět nebude ani představení zcela nové řady britského výrobce Arcam. Jako vždy nebude chybět ani populární a zároveň kontroverzní prezentace světově známého výrobce kabelů Audioquest. V tomto roce se lze těšit na napájecí kabely, digitální kabely a filtraci napájení.

Velký prostor bude věnován tradičně i gramofonnímu poslechu a domácímu kinu. Návštěvníci zakusí špičkovou audiovizuální sestavu Dolby Atmos kina v hodnotě přesahující 1 000 000 Kč, která je postavena na reprosoustavách AQ Passion Fever.

Ty doplňují satelity a centrální reprosoustav z řady Pontos a vše pohání nejvyšší modely AV receiverů a koncových zesilovačů Arcam. Skutečně hutnou prezenci výbušných efektů pak zajišťuje dvojice subwooferů AQ Pontos W. Fanoušky analogu pak potěší přes 30 typů gramofonů značky Pro-Ject přístupných k detailnímu posouzení a srovnávací testy modelů různých cenových hladin.

Vrcholem této události bude slavnostní odhalení nových high-end reprosoustav AQ Acon mířících do cenové kategorie 2 000 000 Kč. Ty navážou na úspěšnou řadu slovenských reprosoustav Acon a zhmotní tak společnou vizi Jána Gbůra a Vladimíra Sapary.

Pro velký zájem o minulé ročníky se letos vedení AQ rozhodlo, prodloužit tradiční akci z jednoho na dva dny. Potěší tak především fanoušky ze vzdálenějších koutů České republiky, kteří dlouho volali po víkendovém termínu.

Akce proto proběhne přímo v sídle AQ 13. a 14. 10. 2023, vždy od 10:00 do 18:00. Pro návštěvníky bude kromě bohatého programu připraveno i občerstvení a jedinečné slevové nabídky na vybrané produkty z oblasti reprosoustav, gramofonů i kabeláže a příslušenství.

Sídlo společnosti se nachází na adrese AQ, Severní 452, 784 01 Červenka, kam se lze snadno dopravit automobilem či vlakem. Od vlakové zastávky Červenka je totiž vzdáleno pouhých 400 metrů a sjezd z dálnice D35 je vzdálen 8 minut cesty.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.