Sociální sítě
Nahoru

Domácí pasta na terase

Terasa U Prince disponuje jedním z 15. nejkrásnějších výhledů na celém světě. Pražský klenot na Staroměstském náměstí prolíná historii s novodobou gastronomií. Díky vyhřívání a zastřešení terasy je zde celoroční provoz. Tedy sezení venku není konec. Naopak.

Nad střechami Starého Města se ukrývá gril, který připravuje delikatesy po celý rok. Ovšem, co je dalším gastronomickým bonusem, jsou domácí těstoviny. U Prince se nachází samostatná místnost, kde se pravá italská pasta připravuje. Mouku si vozí z Itálie, stroj je samozřejmě také odtamtud. Vyškolený personál zvládá různé tvary a provedení. Co nesmí chybět, jsou italské písničky. Nebudete věřit, ale k pravé pastě je to nutnost.

Tagliatelle s kachním stehnem, Orecchiette s hovězí svíčkovou, Špenátové ravioli, Telecí tortellini, Tagliatelle s čerstvým podzimním lanýžem či Spaghetti s krevetami. To je výčet domácí pasty, která se podává na Terase U Prince.

Už jste ochutnali? Pokud ne, rozhodně doporučujeme. Genius loci je zde 100% zaručen a navíc s gastronomickým zážitkem.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.