Sociální sítě
Nahoru

Cirkus prožitý všemi smysly

Ve čtvrtek 26. října proběhne v divadle Jatka78 jedinečný kulturní zážitek, jehož návštěvou lze podpořit aktivity tradiční tuzemské organizace Centrum Paraple. V rámci představení vás Cirk La Putyka vezme do minulosti a dotkne se bohaté cirkusové historie a cirkusového řemesla v té nejzákladnější formě. Lístky lze pořídit zde.

Představení Senses finského režiséra Maksima Komara pohladí všechny vaše smysly. Obhajuje právo cirkusového umění nebýt intelektuální a racionální, ale naopak tělesné a emocionální, zaměřené na pocity, skrze které vnímáme svět.

Lidé po poranění míchy někdy čelí podobnému dilematu, a to jak na začátku, kdy se ocitnou v nové situaci, tak i později v životě, kdy přichází další výzvy. Často by se raději zaměřili na emocionální prožití situace, ale s ohledem na své vlastní bezpečí raději volí racionální pohled. Avšak čím více posunují hranice a blíží se k bodu, který sice přináší určité riziko, ale může je (i kohokoli jiného), posunout o velký kus dál, tím více jejich důvěra v sebe sama roste.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.