Sociální sítě
Nahoru

Festival prémiových destilátů: Spirit Fest

Nezapomenutelný večer, který se bude konat pod označením Spirits Fest, proběhne už příští sobotu 14. října 2023. Jedinečná akce je určena všem milovníkům kvalitních alkoholických nápojů a v prostorách oblíbeného resortu Golf & Spa Kunětická hora nabídne jedinečnou příležitost ochutnat širokou škálu destilátů z celého světa. Stačí si v předprodeji (150 Kč) nebo na místě (250 Kč) pořídit vstupenku.

Na Spirits Festu se bude možné setkat s předními odborníky na destilaci, kteří se rádi podělí o své znalosti a zkušenosti v oboru. Můžete se těšit na fascinující prezentace, degustace vzorků nejrůznějších druhů alkoholu a zajímavé workshopy, které vás provedou světem mixologie. Mimochodem, akce je opravdu skvělou příležitostí pro profesionální i amatérské mixology, aby si rozšířili své znalosti a objevili nové inspirace.

Spirits Fest je také skvělým místem pro networking s dalšími nadšenci do světa alkoholu. Můžete se setkat s lidmi ze stejných oborů, sdílet zkušenosti a navázat nová přátelství. Nejenže si užijete skvělou atmosféru, ale také budete mít možnost objevit nové trendy a inovace v oblasti destilátů.

Součástí jedinečné akce ve východních Čechách bude také zabíjačka, a tak je festival zaměřený na různé druhy alkoholu, opravdu světově ojedinělý. Od ginu, přes pálenky, až po vybrané speciální whisky a rum – vše bude doprovázet krásná podzimní atmosféra v podaní rozpáleného grilu a velikého krbu, přičemž nebudou chybět vyhřívané místa na terase k posezení s doutníkem.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.