Hydratace bez legrace

Jen dobře hydratovaná pleť působí jemným a svěžím dojmem. Bio hydratační novinky s okurkovým extraktem od značky Saloos umí vodu do pokožky dostat a také ji tam udržet.

Bio hydratační pleťové tonikum, Saloos, 200 ml/208 Kč, saloos.cz

 Bio Hydratační pleťové tonikum s okurkou
Zajistí současně dočištění pleti, stažení pórů, tonizaci a hydrataci. Neobsahuje alkohol. Výtažky z listů opuncie a ibišku súdánského jsou účinnými antioxidanty a také pomáhají uzamykat vlhkost v pokožce. Okurkový extrakt zklidňuje a stahuje rozšířené póry. Tonikum skvěle připraví pokožku na následnou péči a okamžitě zvýší její hydrataci až o 190 %.

Hydratační bioaktivní sérum s okurkou, Saloos, 20 ml/304 Kč, saloos.cz

 Hydratační bioaktivní sérum s okurkou

Do poslední kapky vyladěné přírodní složení obsahuje výjimečné látky s klinicky ověřenými účinky, které pleti dodají okamžitou i dlouhodobou hydrataci. Extrakty z australských bobulí a fermentovaného jasanu poskytují pleti osvěžení již po první aplikaci. Výjimečný okurkový extrakt zjemňuje a zklidňuje pokožku. Aplikací dosáhnete okamžitého zvýšení hydratace o 59 %, redukci vrásek o 40 % a šupinatění pokožky o 34 %.

 

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz