Sociální sítě
Nahoru

Jane Therese Mulry novou šéfkuchařkou ve Waldorf Astoria na Seychelách

Vedení prémiového hotelu Waldorf Astoria Seychelles Platte Island oznámilo jmenování Jane Therese Mulry do funkce šéfkuchařky. Díky svému neochvějnému nadšení a tvůrčímu elánu se Mulryová chystá po otevření resortu v letošním roce přinést svou vlastní revoluci do netradičních kulinářských konceptů.

Uznávaná kuchařka Jane Therese Mulry chce hostům prezentovat své výjimečné kulinářské výtvory z čerstvých a udržitelných surovin, jako je třeba v okolí se hojně vyskytující tuňák, krevety a čerstvé ryby, které doplní na ostrově pěstovaným množstvím čerstvých bylinek a koření od kakaových a kolových ořechů až po muškátový oříšek a čtyři koření.

Jane Therese Mulry

Od svého příjezdu na Seychely strávila Mulryová čas seznamováním se s místními produkty, setkáváním s místními obyvateli starších generací a pronikáním do místní kultury, aby zjistila, co vůbec znamená být opravdový Seychelanem – právě to jí pomohlo při utváření koncepce jídel a nápojů v resortu.

Kromě toho bude Mulryová díky svým vůdčím a trenérským schopnostem hnací silou týmů, které bude školit v oblasti správného stravování a nápojů. Jejím cílem pro resort Waldorf Astoria Seychelles Platte Island je nejen vytvářet nezapomenutelné okamžiky pro hosty tím, že jim bude poskytovat to nejlepší ze Seychel prostřednictvím promyšlené, zdravé a inovativní kulinářské nabídky, ale také zajistit otevřenou kuchyni pro své zaměstnance, v nichž chce podporovat vášeň pro ingredience a jejich chutě.

Je mi ctí být součástí rodiny Waldorf Astoria Seychelles Platte Island. S nadšením se snažím poskytovat výjimečné kulinářské zážitky, které představují to nejlepší z našich místních surovin a zároveň vyzdvihují kreolskou kuchyni,“ prozrazuje Jane Therese Murly, jejíž pozoruhodná cesta kulinářským světem započala už koncem roku 1997, kdy měla tu čest pracovat po boku legendárního šéfkuchaře Marca Pierra Whitea.

Seychely jsou skutečně jedinečným prostředím, které udržuje zvláštní biologickou rozmanitost, a my se budeme snažit používat co nejvíce produktů vypěstovaných na místě, což je pro tak odlehlý ostrov, jako je Platte, první ukázka. Společně s mým týmem a ve spolupráci s obyvateli a kulturou ostrova se budeme snažit překonat očekávání našich hostů a vytvořit nezapomenutelné kulinářské zážitky,“ dodává kuchařka, která bude zodpovědná za všech šest kulinářských míst hotelu Waldorf Astoria Seychelles Platte Island.

Restaurace Moulin přinese dokonalý kulinářský zážitek „Soil to soul“, svatostánek chutí Maison des Epices nabídne kreativní fúzi kreolské a latinskoamerické kuchyně a La Perle se zaměří na kulinářskou cestu do Středomoří. Lehké občerstvení a nápoje budou k dispozici na malebné terase Peacock Terrace a v baru u bazénu Torti. Lalin bude ideálním místem pro nápoje před večeří a noční koktejly.

Více z rubriky Ostrovy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.