Civilizační vlivy už nebudou ničit pleť

Hormonální změny, pleť citlivá na stres, smog a prach. Výsledkem je předčasné stárnutí, alergické reakce, ekzémy, akné. Česká značka Curapil vyvinula unikátní řadu poskytující ochranu nejen před škodlivými civilizačními vlivy, ale také před klesající tvorbou kolagenu v pleti a následnou ztrátou pružnosti.

Odličovací gel, Curapil, 200 ml/399 Kč, curapil.cz

Řada obsahuje čtyři produkty, jejichž složení a účinky se vzájemně podporují: odličovací gel, čisticí pleťová maska, lehký gelový krém a roll-on tyčinka na přesné ošetření postiženého místa.

Čisticí jílová maska, Curapil, 50 ml/349 Kč, curapil.cz

Jemné, ale důkladné čištění pleti zaručuje výtažek z čajovníku (tea tree), který má silné zklidňující a antibakteriální účinky. Póry účinně stáhne jíl a hydrataci v pleti udrží allantoin. Přirozenou obranyschopnost pleti posílí extrakt z měsíčku lékařského a levandule – oba též přispívají ke zklidnění a utišení podrážděných reakcí.

Lehký gelový krém, Curapil, 50 ml/499 Kč, curapil.cz

Produkty působí na zánětlivá ložiska ve svrchních i spodních vrstvách epidermis a skvěle slouží k ošetření hormonálního akné, kterým kromě teenagerů trpí i ženy v období menopauzy. Zatím se o tom příliš nehovoří, pravdou ale hormonální akné je v současnosti jedním z nejrozšířenějších kožních problémů dospělých žen a mužů.

Anti akné roll-on, Curapil, 10 ml/299 Kč, curapil.cz

Produkty lze v kombinaci nebo samostatně použít k celodenní péči nejen na obličej, ale i dekolt, záda a další partie s výskytem akné. Výborně se hodí jako podklad pod obvyklý makeup, nehrudkuje jej, pokožka zůstává po celý den dokonale jemná.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz