Sociální sítě
Nahoru

Vanguard Prague: stylové lofty v dominantě pražských Modřan

Lofty zažívají v posledních letech boom. Patříte k jejich milovníkům? Autentické loftové bydlení, ale i originální prostory pro práci na vás čekají v bývalé továrně Microna v pražských Modřanech, která se pod taktovkou společnosti PSN mění ve výjimečný projekt Vanguard. Ten už pomalu míří do finále, které je plánováno na příští rok. Při koupi loftu typu shell & core si jej můžete již brzy převzít a pustit se do návrhu svého vysněného bydlení.

V projektu Vanguard objevíte 150 loftů s industriální atmosférou, s plochou od 41 m2 až po penthousy s výměrou 626 m2, přičemž téměř každý z nich má terasu. Díky velkorysé výšce stropů až 4,3 metru působí interiéry s okny od podlahy ke stropu vzdušně a mají širokou variabilitu využití. Umožňují tak například vložení dalšího patra.

Lifestyle jménem loft

Lidé hledají nové a zajímavé bydlení, a právě lofty představují jednu z nejvýraznějších odpovědí na tuto poptávku. Jsou ideální pro kreativní jedince, kteří chtějí interiér svého domova zcela přizpůsobit svým potřebám. Lofty se tak právem stávají synonymem nevšedního a exkluzivního životního stylu,“ vysvětluje ředitel rezidenčních projektů společnosti PSN Marek Padevět..

Následně dodává: „Unikátem projektu Vanguard jsou luxusní penthousy v nejvyšší patrech, k nimž náleží střešní terasa s výhledem na centrum metropole i do zeleně. Většina z nich už díky své exkluzivitě našla nového majitele. Nyní máme celkově prodáno více než 60 % loftů. Zájem o toto výjimečné bydlení rozhodně neklesá, což nám dokazuje neutichající počet prohlídek a počet prodávaných loftů.“

Luxusní zázemí s bazénem

Z volných jednotek můžete zvolit buď variantu shell & core, kde si interiér zařídíte plně k obrazu svému, nebo sáhnout po návrzích od renomovaných architektů a designérů – SKULL studio, Ivanky Kowalski a studia OOOOX. Brzy přibyde ještě jeden ukázkový loft ve spolupráci s architektkou Michaelou Záhorovskou. Exkluzivní projekt vám navíc nabídne bohaté zázemí – např. střešní terasu se saunou ve výšce 68 metrů nad zemí či wellness zónu s posilovnou a skleněným 18metrovým bazénem v původním betonovém krytu civilní ochrany. Naprostou novinkou, která se jinde v tuzemsku nenachází, je autovýtah pro zaparkování vašeho vozu přímo přede dveřmi bytu.

Služby 5* hotelu

Po vzoru špičkových hotelů se dále můžete těšit na recepci se službou concierge. Ta vám díky svému nonstop provozu zpříjemní bydlení a užívání všech ostatních služeb domu na maximum. Vyškolení pracovníci, které v rámci správy budovy zajistí PSN, dokážou samostatně řešit vše potřebné a zařídí tak cokoliv, na co si vzpomenete. Svůj vysněný loft vybírejte na vanguardprague.psn.cz.

Více z rubriky Vily & Rezidence

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.