Sociální sítě
Nahoru

Omládněte se zlatem a jantarem

Intenzivní sérum Zlato-jantar od české značky Original ATOK, která už od roku 1997 vyrábí aromaterapeutickou kosmetiku, patří mezi špičkové přírodní anti-age produkty. Na stárnoucí, ochablou a unavenou pleť působí doslova jako životabudič.

Sérum obsahuje mikročástečky 24karátového zlata, které na pleti odrážejí světlo, dodávají jí svěžest a decentní jas. Zlato zároveň podporuje buněčnou aktivitu pleti a pomáhá z ní odvádět toxiny. Stimuluje tvorbu kolagenu a má mimořádnou schopnost navázat na sebe vlhkost až o 300násobku vlastní hmotnosti, čímž zajišťuje komfortní hydrataci.

Jantar posiluje antioxidační, zpevňující a rozjasňující účinky zlata a dodává mu hřejivou energii. Z energetického hlediska jsou zlato i jantar aktivující ingredience, proto společně tvoří unikátní kombinaci pro povzbuzení a omlazení pleti.

Intenzivní sérum Zlato-jantar, ATOK, 30 ml/1432 Kč, originalatok.cz

Pokud vysoce koncentrované Intenzivní sérum Zlato-jantar zařadíte do své každodenní pečující rutiny, poskytnete vaší pleti megadávku energie a vitality. Mimo zlata a extraktu z jantaru obsahuje celou řadu exkluzivních ingrediencí, například fyto-botox, přírodní netoxickou alternativu botoxu. Jde o patentovaný komplex oligosacharidů ze semen ibišku žlutého, který viditelně vyhlazuje vrásky a vypíná pleť. Výrazné anti-age a hydratační účinky séra posiluje kyselina hyaluronová, kofein, escin, cenné rostlinné extrakty a vzácné éterické oleje z magnolie, jasmínu sambac, santalu, myrhy, cistu, benzoinu a ylang-ylangu. Sérum se rychle vstřebává, má lehkou hedvábnou texturu a sladce omamné hřejivé aroma s plnými tóny jantaru.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou