Sociální sítě
Nahoru

DS Automobiles je zvěčněna do mramoru pod pyramidou v Louvru

Společnost DS Automobiles představila od svého vzniku velké množství nových modelů v Muzeu Louvre a jeho okolí, pod jeho pyramidou a v Tuilerijských zahradách. Exkluzivní prezentace a výjimečné výstavy vždy odrážely společnou filozofii, tedy spojení dědictví a modernosti při budování budoucnosti.

Společnost DS Automobiles, která se věnuje podpoře kultury, je od roku 2015 sponzorem muzea Louvre a celé řady dočasných výstav.

Muzeum Louvre a jeho pyramida, které zaujímají ve světě značky významné místo, vždy společnost DS Automobiles inspirovaly. Značka se rovněž zapojila spolu s muzeem do oslav třicátého výročí pyramidy prostřednictvím třiceti speciálních akcí v letech 2019 a 2020.

V letech 2020 a 2021 získalo toto partnerství novou podobu díky limitovaným edicím DS 7 CROSSBACK LOUVRE a DS 3 CROSSBACK LOUVRE, které umožnily výpravy za uměním v tom největším pohodlí. Kromě exkluzivních detailů přímo inspirovaných pyramidovými motivy Louvru nabídly tyto dva modely možnost zhlédnout na velkých centrálních displejích v kabině 182 uměleckých děl a poslechnout si ke každému z nich zvláštní podcast, což cestujícím přineslo exkluzivní a pohlcující umělecký zážitek.

V průběhu let umožnil program ONLY YOU PRIVILEGE společnosti DS Automobiles návštěvníkům za výjimečných podmínek objevovat sbírky, zákulisí muzejních expozic a restaurátorských dílen. Za tento usilovný dlouholetý závazek společnosti DS Automobiles ji muzeum Louvre ocenilo zařazením mezi „velké mecenáše“. Na konci roku 2023 bylo jméno „DS Automobiles“ vyryto do zdi Napoléonova sálu pod pyramidou.

Více z rubriky Umění

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.