Sociální sítě
Nahoru

Klidná pleť, hebké rty

Anela, česká značka přírodní kosmetiky pro náročné zákazníky, má v nabídce celou řadu pleťových masek pro hloubkovou hydrataci, regeneraci, výživu a zklidnění všech typů pleti. Během pár minut dokáží úplné divy. Rozjasní, vyhladí, vyživí, zjemní, zklidní a barevně sjednotí.

Ženy většinou nezahrnují masky do své pečující rutiny tak často, jak by měly. Někdy z důvodu náročnější přípravy, například u suchých směsí, které je potřeba rozmíchat s oleji, vodou či květovými hydroláty, nebo kvůli nekomfortnímu nanášení, když se maska drolí a opadává. U těch je také poněkud pracnější smývání. S vyladěnými maskami od Anely vás však nic z toho nečeká.

Moje Moringová, zklidňující a protizánětlivá pleťová maska, Anela, 30 ml/990 Kč, anela.cz

Moje moringová

Několik silných antioxidantů dokáže rychle zklidnit podrážděnou pleť, zahojit ji a zregenerovat. Prášek a olej z moringy olejodárné, jíž v Indii přezdívají strom života, antibakteriální neemový pudr, CBD, šípek, kurkuma a dračí krev tvoří dostatečně silnou kombinaci, které navíc vévodí špičková nová surovina, komplex vitamínu A a kyseliny hyaluronové. Ten dokáže bezpečně a bez dráždění proniknout hluboko do pokožky, kde působí na snížení tvorby kožního mazu a pomáhá jak hojit, tak i předcházet akné.

Moje Hebké, regenerační a hydratační maska/balzám na rty, Anela, 15 ml/690 Kč, anela.cz

Moje Hebké

Základ regenerační a hydratační masky/balzámu na rty tvoří kakaové a bambucké máslo s přídavkem luxusních olejů a rostlinných extraktů. Perfektně hojí, zklidňuje a dodává objem. Mimořádný účinek spočívá ve spojení vitamínů C a E s vědecky ověřenými aktivními látkami, jako je bakuchiol a komplex vitamínu A s kyselinou hyaluronovou.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou