Sociální sítě
Nahoru

Přiťukněte si o svátcích prémiovými bublinkami

Přivítejte Štědrý den a nový rok ve velkém stylu s výběrem prémiových šampaňských, která vám zajistí šumivé okamžiky plné elegance a radosti. Ať už slavíte v úzkém kruhu přátel či rodiny, nebo na velkolepém večírku, exkluzivní bublinky zaručeně zpříjemní každý přípitek.

S příchodem nového roku se otevírá kapitola plná nových začátků, slibů a příležitostí ke slavení. Neexistuje lepší způsob, jak přivítat nadcházející rok, než s lahodným šumivým vínem v ruce. Díky nabídce Premier Wines & Spirits si můžete pro silvestrovský přípitek vybrat toho pravého šumivého společníka, který bude synonymem kvality, tradice a luxusu.

Speciální Piper-Heidsieck Champagne Cuvée brut David Doran Winter Edition pořídíte na www.1er.cz za 1115 Kč.

Vstupte do nového roku s jedinečným champagne Piper-Heidsieck, které je známé jako jedno z nejoceňovanějších šampaňských vín na světě. Piper-Heidsieck Champagne Cuvée brut David Doran Winter Edition v dárkovém boxu je tím pravým společníkem pro oslavu. Tato limitovaná edice zahrnuje klasické šampaňské Piper-Heidsieck v dárkovém balení, které ztvárnil oceňovaný britský ilustrátor David Doran. Piper-Heidsieck Cuvée brut je vyváženou kompozicí vín odrůd Pinot Noir, Chardonnay a Meunier a jedná se o mimořádně suché, plné a aromatické šumivé víno, které zaujme lehkou a svěží ovocnou chutí.

Gusbourne Estate Brut Reserve 2019 můžete koupit na www.1er.cz za 1315 Kč.

Milovníci anglických šumivých vín by rozhodně měli sáhnout po Brut Reserve 2019 z vinařství Gusbourne Estate. Toto oceněné víno je výsledkem pečlivého výběru nejlepších hroznů a tradiční metody výroby. Vyznačuje se vyváženou chutí s nádechem zralého ovoce a elegantní strukturou, která vám umožní zažít pravý britský šarm.

H.Blin Champagne brut Tradition je na www.1er.cz k dostání za 855 Kč.

Champagne brut Tradition ze známého francouzského vinného domu H.Blin vás okouzlí harmonií chutí. Toto šampaňské je vytvořeno s dokonalou rovnováhou mezi poměry odrůd Meunier a Chardonnay, což mu dodává charakteristický ovocný profil s jemnou mineralitou. Vůně i chuť jsou středně plné a šťavnaté, doplněné svěžími bublinkami.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.