Sociální sítě
Nahoru

Oslavte Valentýna ve Four Seasons Hotel Prague

Four Seasons Hotel Prague přináší na Valentýna romantické zážitky, které dokonale zpříjemní období nejen všech zamilovaných. Ať už hledáte ideální místo pro oslavu lásky, nebo chcete zažít neobyčejný zážitek s nejbližšími přáteli či rodinou, můžete si vychutnat kulinářské umění týmu CottoCrudo během Afternoon Tea či večeře nebo se vydat na soukromou projížďku s loďkou Four Seasons.

Afternoon Tea od Gianmarca

Do příjemného prostředí The Gallery v lobby hotelu se vrací oblíbené Afternoon Tea. Rendez-vous si zde mohou dát zamilované páry, ale také přátelé či maminky s dcerami. Zkrátka všichni, kteří chtějí svým nejbližším dopřát výjimečný společný zážitek. Šéfcukrář Gianmarco Carandino se svým týmem připravil kreatiní výběr dezertů, slaných kanapek a tradičních scones. Ubytování hosté si mohou Afternoon Tea objednat i do pokoje s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Vltavu.

Datum konání: pátek 9. února – středa 14. února 2024, rezervace předem nutná

Místo konání: The Gallery

Cena: 1250 Kč za osobu, 1950 Kč se sklenkou šampaňského

Italské námluvy při svíčkách v CottoCrudo

Vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky během valentýnské večeře v CottoCrudo. Tým italské restaurace letos postavil menu na afrodiziakálních potravinách, hosté se tak mohou těšit například na hřebenatku s granátovým jablkem a piniovými oříšky, mořského ježka s Ossetra kaviárem a bramborovou pěnou či kaštanové ravioli s celerem a černým lanýžem. Pětichodové degustační menu se bude podávat při svíčkách, což dokonale podtrhne romantickou atmosféru večera. Po večeři jsou hosté zvaní do CottoCrudo baru, který nabídne mimo stálou nabídku také speciální koktejly pro všechny zamilované.

Termín: středa 14. února 2024

Čas: od 17:30 do 22:00 hod, rezervace předem nutná

Cena: 3500 Kč na osobu, zahrnuje welcome drink

Projížďka srdcem Prahy

Oslavte svátek zamilovaných romantickou plavbou po Vltavě. Užijte si soukromou projížďku na palubě dřevěné loďky Four Seasons, která nabízí unikátní výhled na historické centrum Prahy z neotřelé perspektivy.

Plavba FS lodí: 10 500 Kč, 50 minut, včetně lahve prosecca, rezervace předem nutná.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.