Sociální sítě
Nahoru

Tenisky Louis Vuitton od Nicolase Ghesquièra

Nejnovější tenisky Louis Vuitton Rush od Nicolase Ghesquièra zaujmou dynamickým designem, plným pohybu. Model LV Rush, odhalený během přehlídky kolekce Cruise na Isola Bella, je hybridním stylem, inspirovaným historickými boxerskými botami a moderní turistickou obuví.

LV Rush je k dispozici v podobě vysoké tenisky, sahajících nad kotník, a ve dvou klasičtějších variacích – vyšší verzi s výraznou červenou a jednobarevné verzi v bílé nebo černé barvě. Celá řada s nepřehlédnutelným semišovým svrškem s pogumovanou a klasickou telecí kůží je díky lehké vnitřní konstrukci a vysoce flexibilní podrážce ideální pro každodenní nošení. Kulaté logo LV je elegantním detailem ve stylu Louis Vuitton.

Inspirace turistickou obuví se projevuje prostřednictvím detailů, jako je například zarážka na tkaničkách.

Grafický motiv vln, který se rozlévá přes botu, přispívá k jejímu jedinečnému vzhledu, který koresponduje s celkovou inspirací kolekce: moderními mořskými pannami z jezera Maggiore obklopující Isola Bella. LV Rush, spojující rokajovou výzdobu z 18. století s aktivním stylem, jsou výjimečné tenisky, vypovídající o originálním kreativním přístupu Nicolase Ghesquièra.

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.