Sociální sítě
Nahoru

Užijte si dobrodružství na svahu i relaxaci s bublinkami

Zima je v plném proudu a nastává ta správná chvíle na únik do hor s partou přátel! Nic nepřekoná ten pocit, když se probudíte na horském vrcholu a před vámi se rozkládá nádherný svah. Takový výlet slibuje nejen adrenalinové zážitky, ale také odpočinek a relaxaci v srdci zasněžené krajiny.

Vydat se s partou na hory je jako výlet do ráje pohody a dobré nálady, kde je otevřená brána k bezpočtu možností zábavy a relaxace. Záleží na vás, zda zvolíte lyže, snowboard, nebo se rozhodnete oprášit běžky. Každý svah nabízí něco unikátního, ať už je váš lyžařský nebo snowboardový level jakýkoli. Odvážné skoky, rychlé zatáčky a překonávání překážek se stávají vašimi každodenními společníky a adrenalin pumpuje v žilách.

Po dni plném pohybu přichází chvíle, kdy se začíná psát druhá část vašeho zimního dobrodružství. Nastává totiž ten správný čas na odpočinek, relaxaci a sdílení zážitků. Oslavte vaše sportovní výkony a podělte se o radost ze společně prožitých okamžiků. Kulisu vám dotvoří nádherný výhled na zasněžené vrcholky hor a třeba i oheň v krbu nebo horká koupel ve vířivce. Pozvedněte navíc svůj večer o laťku výš s vychlazenými bublinkami Bohemia Sekt. Vsadíte na nejoblíbenější Bohemia Sekt demi sec, nebo se necháte okouzlit tóny Bohemia Sektu rosé? Vyberte si svého favorita na e-shopu www.osobnivinoteka.cz.

Tak už neváhejte, oslovte vaši partu a vydejte se na cestu za zimním dobrodružstvím. Svěží vzduch, bílá pokrývka a radost ze společných zážitků vás čekají. Zimní hory jsou připraveny pro vás, skupinu odvážných dobrodruhů, kteří vědí, jak si užít život naplno.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.