Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná edice Baron Hildprandt Kdoulovice

Do světa blatenských pálenek se přidává na omezenou dobu další člen. Baron Kdoulovice je nově k dostání a pokud hledáte netradiční ovocný destilát plný jedinečné chuti, kterým si můžete zpříjemnit všední i nevšední chvilky, tato novinka je tím pravým parťákem.

Limitovaná edice Baron Kdoulovice je k dostání na www.1er.cz za 799 Kč.

Pálenky ze Zámecké palírny Blatné patří mezi poklady české pálenkové scény. Baron Hildprandt jich nabízí širokou škálu a díky tomu si přijde na své každý milovník těchto ovocných destilátů. Nyní se v nabídce objevuje další tekutý skvost a rodina Baronů se rozrůstá o jedinečnou chuť kdoule. Ale pozor, tato speciální novinka bude dostupná pouze do doby, než se vyprodá aktuální zásoba 200 ks.

Baron Kdoulovice je limitovaná edice, která potěší netradičním výběrem ovoce pro tuto skvělou pálenku. Díky správnému a pečlivému postupu výroby v podobě trojí destilace se podařilo v této limitce snoubit to nejlepší, co kdoule nabízí, a bylo dosaženo intenzivní chutě pálenky. Díky tomu se tak tento Baron Kdoulovice 50 % může pyšnit jemnou a šťavnatou chutí, která svou harmonií okouzlí každý mlsný jazýček.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.