Sociální sítě
Nahoru

PanzerGlass představuje příslušenství pro řadu telefonů Samsung Galaxy S24

Telefony řady Samsung Galaxy S24 jdou brzy do projede a dánský výrobce PanzerGlass je již na ně plně připraven. Tvrzená skla jsou tento rok 3x odolnější vůči poškrábání, nabízejí celoplošné lepení a vrací se i oblíbená varianta Privacy s filtrem pro ochranu soukromí. V nabídce dále nechybí odolné kryty HardCase ve dvou barevných provedeních se čtyřnásobnou certifikací Military standard nebo stylová ochrana pro čočky fotoaparátu – HOOPS.

PanzerGlass příslušenství pro telefony Samsung navíc nese už dlouhodobě oficiální doporučení společnosti Samsung a to certifikací DesignedForSamsung a zákazníci tak mají jistotu, že produkty prošly náročnými testy kompatibility, funkčnosti a kontroly kvality. PanzerGlass je jeden z mála výrobců příslušenství, který se touto certifikací může pochlubit na českém trhu.

Důraz je kladen i na ekologii a balení všech PanzerGlass produktů je tak certifikováno FSC. To znamená, že za každý použitý strom pro výrobu prodejních balení je vysazen strom nový. Prodejním balením to ale nekončí. PanzerGlass dále finančně podporuje z každého svého prodaného produktu organizaci The Perfect World Foundation, která zvyšuje povědomí o problémech planety a podporuje snahy předcházet celosvětové krizi. Organizace se například zabývá stále větším problémem, a to čištěním oceánů od plastového odpadu.

Nová tvrzená skla PanzerGlass pro řadu Samsung Galaxy S24 jsou nejen odolná vůči pádům, ale nově taktéž 3x odolnější vůči poškrábání a o 50% pružnější. Skla jsou dále třikrát tvrzená a ochrání telefon při pádech až z 2,5 metrů nebo snesou zátěž až 25 kg na svých okrajích. Zároveň plně podporují ultrazvukovou čtečku otisků prstů v displeji telefonu včetně modelu S24 Ultra a nerozhází je ani pobyt s klíči v jedné kapse či pravidelné používání S Penu. Samozřejmostí je přítomnost praktického aplikátoru ze 100% recyklovaného a kompostovatelného materiálu v balení.

Kryty PanzerGlass HardCase pro řadu Samsung Galaxy S24 přináší maximální ochranu telefonu díky revolučnímu materiálu D3O Bio. D3O Bio se ve své syrové podobě chová jako kapalina, kde molekuly materiálů volně protékají, což tomuto materiálu dává měkkost a pružnost a díky tomu je výsledný produkt schopen pohltit značné množství energie při nárazu. D3O Bio se aktuálně nejvíce používá u chráničů na motocykly jako je helma nebo chrániče končetin a zad. Nejen díky své odolnosti, ale hlavně pružnosti, je zde velmi oblíbený. D3O Bio už byl součástí i krytů PanzerGlass™ určených pro loňské modely iPhone 15.

HardCase s D3O Bio tak disponuje čtyřnásobnou certifikací Military Standard a uchrání telefon i při pádu z výšky 4,8 metrů. Pro letošní telefony Samsung lze vybírat z průhledného provedení, které nechá vyniknout design telefonu nebo lze zvolit plně černou variantu, která působí konzervativnějším dojmem. Krytům nechybí ani certifikace DesignedForSamsung a jsou vyrobené ze 100 % recyklátu.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.