Sociální sítě
Nahoru

Valentýnská afrodiziakální večeře a večer plný romantiky v hotelu The Mozart Prague

Hotel The Mozart Prague, skrytý v srdci historické a romantické Prahy, láká na nezapomenutelný valentýnský večer plný lásky a vášně. Elegantní hotel, který svou polohou přímo vyzývá k romantickým procházkám po malebných uličkách a k obdivování památek jako je Pražský hrad a Karlův most, zve zamilované na menu, které bude připraveno z afrodiziakálních ingrediencí, jež roznítí smysly a poskytnou nevšední gurmánský zážitek.

Valentýnské čtyřchodové afrodiziakální menu v hotelu The Mozart Prague je opravdovou oslavou lásky a smyslnosti. Začíná se „amuse bouche“ se smaženou ústřicí, která je dlouho považována za afrodiziakum díky aminokyselinám zvyšujícím sexuální touhu u mužů i žen. Následuje topinamburový krém s lanýži, nakládanými shiitake houbami a kávovými zrny.

Topinamburový krém s lanýži přináší do menu dotek luxusu; lanýže jsou známé svými afrodiziakálními vlastnostmi, díky obsahu androstanolu, ženského feromonu, který je spojován s vyvoláváním touhy. Jako teplý předkrm si šéfkuchař připravil domácí řepové tagliatelle s pečenou treskou, omáčkou bisque, kaviárem keta a pórkem.

Jako hlavní chod chuťové buňky potěší rump steak s pyré z černého rybízu, který obsahuje velké procento zinku, jenž je esenciální pro reprodukční systém. Pro sladký konec, malinové crème brûlée s levandulí a espresso zmrzlinou, kde levandule jako afrodiziakum zvyšuje sexuální vzrušení a zároveň přináší pocit uvolnění.

Afrodiziakální menu o čtyřech chodech se speciálním tematickým dárkem, šampaňským nebo dokonce celá noc v romantickém pokoji? Hotel The Mozart Prague přináší na Valentýna nejen výjimečný gastronomický zážitek, ale i romantickou atmosféru, která každý ze tří speciálních balíčků pozvedne na tu nejvyšší úroveň.

Hosté mohou zvolit mezi večeří pro dva za 2490 Kč, večeří se šampaňským Taittinger za 3990 Kč a vrcholným zážitkem, který zahrnuje večeři s šampaňským Taittinger a ubytováním se snídaní za 10 990 Kč.

V tomto hotelu mohou hosté prožít nezapomenutelnou noc v elegantních pokojích a apartmánech, ve kterých spávaly historické osobnosti jako Giacomo Casanova nebo Wolfgang Amadeus Mozart. Pro rezervace a další informace kontaktujte recepci hotelu The Mozart Prague a prožijte Valentýn plný lásky, romantiky a nezapomenutelných zážitků.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.