Sociální sítě
Nahoru

Kožené kolekce Montblanc pro jaro/léto 2024

Příběh ikonických kolekcí luxusních kožených doplňků Montblanc se v nadcházející sezóně dále rozvíjí a obohacuje o nové stylové tvary a pastelové barvy, které evokují harmonii přírody.

Po vytvoření nových designových kódů, vycházejících z dědictví značky, a zavedení inovativních funkcí, které odrážejí vyvíjející se životní styl, pokračuje identita kožených doplňků Montblanc ve svém vývoji. Barevná paleta inspirovaná přírodou dodává kolekcím další rozměr, zatímco originální tvary a formáty reflektují estetické preference a funkční požadavky nové generace zákazníků.

Nejnovější doplňky jsou stylové, odvážné a navazují na tradici průlomového designu značky. Energické prolínání barev napříč kolekcemi nabízí našim zákazníkům široké možnosti pro vyjádření jejich individuálního stylu. Zároveň mohou objevovat nové chytré funkce každého modelu s účelným a promyšleným designem,“ říká Marco Tomasetta, umělecký ředitel značky Montblanc.

Extreme 3.0

Kolekce Extreme 3.0 je navržena pro všechny, kdo upřednostňují nečekaná dobrodružství před každodenním stereotypem. Doplňky kombinují odolnost a výkon, odpovídající rychlému životnímu stylu, s elegantním moderním vzhledem a originálními barvami. Nově se v kolekci objevuje zářivě žlutá a inkoustově modrá. Sortiment zahrnuje i drobné doplňky, jako peněženky a pouzdra na karty ve světle zelené barvě.

Taška Round Messenger Bag se sponou M LOCK 4810 představuje moderní zaoblený tvar s inovativním uzavíráním inspirovaným světem horolezectví, v elegantním černém provedení. Inkoustově modrá barva, která je poklonou světu ručního psaní Montblanc, dodává batohu se sponou M LOCK 4810 a pouzdru na dokumenty Thin Document Case ještě odvážnější vzhled.

Sartorial

Charakteristická byznysová kolekce Montblanc Sartorial vzdává svými rozpoznatelnými designovými prvky hold kultuře psaní. Mezi tyto kódy patří například tvary inspirované inkoustovými lahvičkami či tašky podobné obálkám. Hlavní barvou nových doplňků Sartorial je elegantní světle hnědá na taškách a drobných doplňcích, zatímco příjemný světle-zelený odstín obohacuje výběr středně velkých tašek a drobných kožených výrobků. Další odstíny světle šedé, světle modré a korálové vytvářejí hravou paletu pro peněženky, pouzdra na karty či pouzdra na psací potřeby.

Mezi zcela nové tvary kolekce Sartorial patří dvě kabelky inspirované tvarem obálky – Double bag v černé a světle hnědé verzi a Small Double Bag v černém provedení. Označení „Double“ získaly tyto cross body tašky díky druhé přihrádce se zipem na jejich zadní straně. Odklon od klasické černé barvy představuje hnědý odstín, jež přináší sofistikovanost i středně velkému pouzdru na dokumenty a středně velkému batohu se třemi přihrádkami.

4810

Vylepšený design kolekce 4810 je typickým ztělesněním jemného řemeslného zpracování značky Montblanc. Luxusní kůže s reliéfním vzorem, jenž evokuje texturu stromové kůry, vytváří smyslové spojení se samotným původem papíru a doplňuje kódy na doplňcích inspirované písmem. Eleganci byznysové kolekce vyvažuje funkčnost každého kusu a chytrá organizační řešení. Nově byla řada 4810 obohacena o světlé tóny zelené a ocelově šedé.

V kolekci se objevují dva nové středně velké tvary – Montblanc 142 Bag se zaobleným tvarem v černé a zelené barvě a Mini Messenger v šedé. Oba modely jsou ideálními společníky do práce i na volný čas. Kolekci doplňuje Thin Document Case ve stejné kombinaci barev a výběr drobných kožených doplňků.

#MY4810 Trolley

Kabinový kufr #MY4810 byl navržen pro byznysmeny a cestovatele, kteří hledají funkční a stylová řešení. Je spolehlivým a lehkým společníkem pro jednodenní pracovní cesty, víkendy mimo město nebo výpravy do vzdálenějších destinací. Kolekce obsahuje tři velikosti kufrů: Cabin Compact, o něco větší Cabin a Cabin with Pocket s vnější úložnou kapsou. I do této kolekce byly uvedeny dva nové odstíny zelené.

Kufry #MY4810 jsou vyrobeny z odolného polykarbonátu s jemně strukturovaným povrchem a nově i větší verzí emblému Montblanc. Díky tichým kolečkům s kuličkovými ložisky s rozsahem 360° a teleskopickému madlu s koženou rukojetí, nastavitelnému na několik výškových stupňů, je manévrování s kufrem praktické a pohodlné. Uvnitř zavazadla se nachází interiér s černou podšívkou a praktickými kapsami rozdělenými zipem, umožňujícími udržet všechny věci uspořádané a na místě. Kufr #MY4810 se tak stává nepostradatelným společníkem každého vášnivého cestovatele.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.