Sociální sítě
Nahoru

Oslava elegance a tradice s víny značky Tenuta Talamonti a Weingut Georg Müller Stiftung

Zpříjemněte si čekání na jarní dny výjimečnými víny, která oslavují bohatou tradici a nezaměnitelný charakter svých regionů. Vína značky Tenuta Talamonti a Weingut Georg Müller Stiftung jsou jako stvořená pro večerní posezení s přáteli na horách nebo klidné rozjímání v teple domova.

Vína s dlouholetou historií a jedinečným příběhem jsou vždy zárukou nejen skvělého gurmánského zážitku, ale i cesty k poznání kultury a tradic, které stojí za jejich vznikem. A právě taková vína nabízí značky Tenuta Talamonti a Weingut Georg Müller Stiftung. Nalijte si sklenku a přeneste se na sluncem zalité vinice.

Montepulciano d´Abruzzo MODA DOC 2022 koupíte na www.1er.cz za 230 Kč.

Montepulciano d´Abruzzo MODA DOC 2022 je červené víno pocházející z oblasti Abruzzo, kde réva zapouští kořeny až hluboko do vápencovité půdy a těží tak z ideálního klimatu, které je základem pro výrobu tohoto vynikajícího vína. Je to víno s charakterem, které v sobě ukrývá bohatou chuť a jemnou vůni sladkého koření s tóny zralého červeného ovoce.

Riesling Gutswein trocken 2021 GM pořídíte na www.1er.cz za 320 Kč.

Riesling Gutswein trocken 2021 Georg Müller je osvěžující bílé víno od špičkového vinaře z Rheingau zářivé citronové barvy se zelenkavými odlesky. Víno se vyznačuje střední intenzitou, krásnou citrusovou vůní a příjemnou kyselinkou, která doplňuje jeho celkový charakter. Chuť je šťavnatá a skvěle doplňuje medové a bylinkové tóny, které vás pošimrají po přivonění.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.