Sociální sítě
Nahoru

Láska prochází žaludkem

Kdo by neznal oblíbenou restauraci za Prahou s tou nejkrásnější zahradou a interiérovými modrými kamny nesoucí název Babiččina zahrada. Rodinná atmosféra je citelná na každém kroku. Personál je vždy vstřícný a nešetří úsměvy, a to nemluvě o pokrmech, které se v Babiččině zahradě podávají. Vše plné chutí, přesně tak, jako od babičky.

Svátek zamilovaných a Babička k sobě patří. Vždyť ona dobře ví, že láska prochází žaludkem. Proto si kromě stálého menu připravila speciální nabídku na tento sváteční den. Předkrmy hned ve dvojím pojetí. Co takhle Dančí tatarák s wasabi majonézou, bramborovými chipsy a křepelčím vejcem nebo úžasné Carpaccio z chobotnice s paprikovou salsou a koriandrem.

Hlavní chody jsou opět dva a záleží na každém, zda zvolí výtečnou rybu či bezchybně připravený steak. Přesněji řečeno na výběr bude Lososovitý pstruh s fenyklem, řapíkatým celerem, kaviárem a rybím velouté a Rump steak s pastinákovým pyré, divokou brokolicí, růžičkovými kapustičkami a omáčkou z červeného vína. Sladká tečka je jen jedna a důvod je zřejmý, jelikož se jedná o opravdu výtečný dort Cheesecake s jahodovou omáčkou a sladkým tvarohem. Nic víc není potřeba.

Více z rubriky Restaurace

  • Nová posila v restauraci Benjamin – jmenuje se Melanie

    Nejmenší fine dining restaurace Benjamin z pražských Vršovic oslovila i michelinské komisaře. Tato nenápadná restaurace v Norské ulici je v českých...

    Jan Pešek15.7.2024
  • PRU58 myslí i na vegany

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí...

    Marek Zelený8.7.2024
  • Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

    Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od...

    Marek Zelený1.7.2024
  • Ocenění Wine Spectator putuje do pražského Four Seasons

    Restaurace CottoCrudo ve Four Seasons Hotel Prague získala prestižní ocenění Wine Spectator Restaurant Awards 2024, v kategorii Awards of Excellence. Tento...

    Marek Zelený27.6.2024
  • Léto u moře i v Praze

    Restaurace Hliněná bašta sice stojí u rybníka v Průhonicích, ale připadáte si tu jako na břehu moře, zvlášť když vám na...

    Jan Pešek19.6.2024
  • Tajné fígle šéfkuchaře Tritonu

    Umění fermentace dobývá české kuchyně. Tomáš Kohút z pražské restaurace Triton s jeho pomocí připravuje chuťově výrazné omáčky i černou jablečnou...

    Marek Zelený19.6.2024
  • „Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

    Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní...

    Marek Zelený14.6.2024
  • Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

    Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a...

    Jan Pešek14.6.2024
  • Tento steak prosím

    Terasa U Prince je vyhlášenou restaurací s tím nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí. Tento pohled ocenilo již několik zahraničních žebříčků. Ikonické...

    Marek Zelený11.6.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.