Sociální sítě
Nahoru

Láska prochází žaludkem

Kdo by neznal oblíbenou restauraci za Prahou s tou nejkrásnější zahradou a interiérovými modrými kamny nesoucí název Babiččina zahrada. Rodinná atmosféra je citelná na každém kroku. Personál je vždy vstřícný a nešetří úsměvy, a to nemluvě o pokrmech, které se v Babiččině zahradě podávají. Vše plné chutí, přesně tak, jako od babičky.

Svátek zamilovaných a Babička k sobě patří. Vždyť ona dobře ví, že láska prochází žaludkem. Proto si kromě stálého menu připravila speciální nabídku na tento sváteční den. Předkrmy hned ve dvojím pojetí. Co takhle Dančí tatarák s wasabi majonézou, bramborovými chipsy a křepelčím vejcem nebo úžasné Carpaccio z chobotnice s paprikovou salsou a koriandrem.

Hlavní chody jsou opět dva a záleží na každém, zda zvolí výtečnou rybu či bezchybně připravený steak. Přesněji řečeno na výběr bude Lososovitý pstruh s fenyklem, řapíkatým celerem, kaviárem a rybím velouté a Rump steak s pastinákovým pyré, divokou brokolicí, růžičkovými kapustičkami a omáčkou z červeného vína. Sladká tečka je jen jedna a důvod je zřejmý, jelikož se jedná o opravdu výtečný dort Cheesecake s jahodovou omáčkou a sladkým tvarohem. Nic víc není potřeba.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.