Sociální sítě
Nahoru

Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře na plošině s výhledem na kouzelné kulisy české metropole představují zážitek, na který se rok co rok těší spousta gurmetů a labužníků. Zvlášť proto, že každý rok na plošině vaří jiný šéfkuchař. O kulinární náplň ročníku 2024 se postará šéfkuchař Patrik Bečvář.

V roce 2024 se gastronomická atrakce Dinner in the Sky uskuteční v termínech 5. až 8. 9. a pak 12. až 15. 9. Opět se můžete těšit na mimořádnou lokaci v centru Prahy, odkud je fantastický výhled na všechny významné památky.

Novinkou příštího roku bude osoba šéfkuchaře, přípravu menu dostal na starost člen Národního týmu kuchařů Patrik Bečvář, který působil jako šéfkuchař v restauraci Zlatá Praha hotelu Intercontinental či ve Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze a nyní se stará o gastronomii v boutique hotelu Královka v Jizerských horách.

Jak vlastně večeře či oběd v oblacích probíhá? Dvaadvacet hostů usedne kolem prostorného stolu na speciální pohodlná křesla, ke kterým je každý připásán bezpečnostními pásy. Poté je plošina vyzdvižena do vzduchu, kde šéfkuchař servíruje buď tříchodový oběd, nebo o jeden chod bohatší večeři. Největším zážitkem je již tradičně večeře při západu slunce.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.