Sociální sítě
Nahoru

Galadegustace medailových vín Prague Wine Trophy

Nechte se zlákat na přehlídku medailových vín Prague Wine Trophy. Galadegustace proběhne ve čtvrtek 29. února 2024 od 15 do 20 hodin v Michnově paláci na Malé Straně.

Po roce se koná opět v oblíbeném zimním termínu. Prague Wine Trophy je největší mezinárodní soutěž vín v ČR, které se loni zůčastnilo 1828 soutěžních vzorků. Na galadegustaci nejen představíme medailová vína, ale také oslavíte úspěchy vítězů minulého ročníku. Dovozci, domácí vinaři i zahraniční vinařství se osobně zúčastní této výjimečné události v historickém Michnově paláci, která slibuje překonat úspěch minulého roku. Připojte se k nám a oslavte s námi vinařskou tradici, kvalitu a výjimečné úspěchy.

Cena vstupenky je 1500 Kč a je možno je zakoupit online přes portál GoOut.

Prague Wine Trophy

Galadegustace je každoročním vyvrcholením prestižní mezinárodní soutěže vín Prague Wine Trophy, která se odehrává v Praze ve čtyřech kolech ročně od roku 2007, a za tu dobu si vybudovala renomé. Mezinárodní porota je složena z vinařů, obchodníků s vínem, someliérů a novinářů. Hodnotí se unikátní srovnávací metodou, kdy jsou vína hodnocená v sériích po dvaceti vínech stejné odrůdy třikrát za sebou, jsou porovnávána vzájemně mezi sebou a sleduje se jejich vývoj. Díky tomu je medaile Prague Wine Trophy uznávanou známkou kvality vína.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.