Sociální sítě
Nahoru

Tradiční motivy a moderní komfort v nově otevřeném hotelu ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm

První hotel značky ibis Styles v České republice se v těchto dnech otevírá v srdci malebného moravského Valašska. Design propojuje tradiční motivy s moderním komfortem.

Ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm se nachází na okraji lesoparku a nabízí profesionální hotelové služby v pěší vzdálenosti od centra města a jeho hlavních atrakcí. Hotel slouží jako vstupní brána do Beskyd a je tak ideální destinací pro turisty nebo firmy hledající malebné místo pro konference, jednání a další typy akcí.

Jsme rádi, že můžeme představit tento unikátní koncept. Náš tým cíleně pracoval na vytvoření místa, které spojuje místní tradice s moderním komfortem. Jsme více než připraveni hýčkat naše hosty a pořádat nezapomenutelné akce na pozadí přírodních krás a kulturního dědictví Valašska,“ říká Pavel Maléř, jednatel společnosti JR Management – Hotel.

Hotel je umístěn v zrekonstruované pozdně modernistické budově a může se pochlubit 88 pohodlnými pokoji, restaurací s příjemnou venkovní terasou nebo útulným lobby barem. Nabízí také další vybavení pro relaxační i aktivní pobyt. Patří mezi ně vnitřní i venkovní bazén, dětské hřiště, relax centrum (sauna, masáže, vodoléčba či elektroléčba) a sportovní zařízení (minigolf, tenisový kurt, kuželky, stolní tenis). V hotelu je k dispozici šest konferenčních místností, které pojmou akce až pro 350 účastníků.

Design interiéru ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm je inspirován lidovým vzorem známým z tradičních modrotiskových látek. Je tak poctou místním uměleckým řemeslníkům, jejichž výtvory jsou vystaveny například v nedalekém Valašském muzeu v přírodě. Spojení zdejší tradice s modernistickou architekturou vytváří atmosféru, která dokonale propojuje kouzlo horské krajiny se standardy moderního resortu.

V ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm se rodiny, přátelé a páry mohou spolehnout na to, že tady najdou ideální dovolenou v horách. Zároveň nabízíme vše potřebné pro firmy, které chtějí organizovat konference, setkání a teambuildingové akce v krásně situovaném letovisku. Náš hotel je důkazem závazku značky ibis Styles poskytovat nezapomenutelný zážitek, který odráží ducha a kouzlo jeho okolí,“ říká Pavel Maléř.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.