Sociální sítě
Nahoru

Nechte se inspirovat a vytvořte si okolí domu dle vašich představ

Vaše terasa a zahrada jsou rozšířeným obytným prostorem, který vás zve k odpočinku v uvolněné atmosféře, ať již při posezení s přáteli a rodinou nebo k načerpání nových sil. Jestliže se chystáte do zcela nového projektu nebo rekonstrukce venkovních zpevněných ploch, přichází společnost Wienerberger se skvělou nabídkou. U výrobce venkovní dlažby Semmelrock právě probíhá soutěž o zahradní party v hodnotě 50.000 Kč. Podmínky a bližší informace k soutěži naleznete zde.

Novinkou tohoto roku je dlažba Citytop Elegant kombi ve výšce 6 cm, která je osazena zámkem PaveLock® System, který zajistí normou požadovanou šířku spár, zamezí posunu nebo deformaci dlážděné plochy a odštípnutým hranám. Další nespornou výhodou je zvýšená infiltrace dešťových vod do podloží.

Paletu barev je rozšířena o dvě nové barevné varianty. Grafitovorezavá barva je určena pro individualisty, kteří hledají něco netradičního. Oproti tomu lávově šedohnědou melírovanou barvu ocení všichni, kteří chtějí okolí svého domu více propojit s přírodou. Tuto dlažbu lze perfektně kombinovat i s ostatními produkty z řady Citytop.

Jestliže se chcete nejdříve podívat, jak bude dlažba ladit s vaším domem, stáhněte si zdarma aplikaci GardenVisions, kde můžete vybírat z více jak 100 realistických barev, formátů a povrchů dlažeb.

Více z rubriky Zahrady

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.