Sociální sítě
Nahoru

Laco rozšiřuje edice svých pozorovacích hodinek

Německá značka Laco rozproudila vášeň leteckých nadšenců novou edicí svých pilotních hodinek „Ulm“ a „Würzburg“. Nově přidaný střední model s průměrem 39 mm vzbudil vzrušení, nabízí totiž kompaktní rozměry, které lákají milovníky autentických pilotních hodinek. Pro ty, kdo touží po větších modelech, se vracejí k dnes zlatým standardům s „Ulm“ a „Würzburg“ s průměrem 42,5 mm, které se po několika letech vrací s novým leskem.

Nebuďme lhostejní k elegantnímu subciferníku se sekundovou ručkou na pozici 6. hodiny, který přidává do designu špetku půvabu a věrnosti k detailům. Luminescenční materiál Super-LumiNova C3 pak dodává hodinkám nezbytnou čitelnost i za tmy v šeru kokpitu či vaší kanceláře.

Zážitek z nošení těchto hodinek, o kterých jako první informoval Chronoblog, je podtržen jejich sportovně elegantním vzhledem, který nám připomíná ducha letectví. Matné a leštěné povrchy kombinované s použitím speciálních strojků pro manuální nátah vytvářejí harmonický celek, který osloví nejen fanoušky pilotního vybavení, ale i ty, kteří ocení precizní řemeslnou práci.

V Čechách značku Laco nabízí například hodinářský ateliér Chronoshop, který se specializuje právě na letecké, vojenské a potápěčské hodinky, a to převážně z Německa.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.