Sociální sítě
Nahoru

Sinn se klaní bankovnímu sektoru edicí pro Commerzbank

Pražský hodinářský ateliér Chronoshop, který jako jediný v Čechách nabízí hodinky kultovní německé značky Sinn, získal výjimečnou možnost objednat pro své klienty pilotky Sinn 356, které vznikly jako poklona největší německé banky Commerzbank. Hodinky, které vyjdou zhruba na 75 000 Kč, však je možné získat pouze na speciální objednávku, a to po domluvě – kontakty jsou zde.

Tento klasický chronograf z řady 356 vyniká svým nezaměnitelně čistým a elegantním designem, který umožňuje soustředit se čistě na čas bez jakýchkoliv rušivých prvků. Jeho harmonicky vyvážené pouzdro s průměrem 38,5 mm je dokladem uměřené elegance a zároveň signalizuje luxusní a promyšlenou funkcionalitu.

Odborníci si okamžitě všimnou jednoho z jeho vrcholných prvků – vysoko vyklenutého safírového skla, které je výsledkem složitého broušení z pěticentimetrového monolitu, následovaného precizním leštěním po pěti různých křivkách. Díky antireflexní úpravě na obou stranách skla lze ciferník s jeho výrazným designem snadno číst i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách.

Za pozornost stojí také barvy použité na ručkách – kombinace oceánského modři a žluté, které odrážejí korporátní identitu Commerzbank, dodává celému kousku neotřelý charakter. Kompletní balení včetně elegantního dřevěného pouzdra, náramku z jemných článků a koženého řemínku se žlutými stehy, speciálně navržených pro tuto limitovanou edici, z něj činí nejen předmět obdivu, ale i dokonalý doplněk pro každého, kdo si potrpí na jedinečný styl a precizní funkčnost.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.