Sociální sítě
Nahoru

Symfonie umění a přesnosti: PRIM ART oživuje čas

Ve světě, kde každý okamžik píše příběh, přichází česká značka PRIM s kolekcí, jež slibuje proměnit měření času v nevšední zážitek. Limitovaná edice hodinek PRIM ART je oslavou mistrovského řemesla, které se střetává s uměleckou inovací právě v Novém Městě nad Metují. Tato série nejenom že překlenuje propast mezi jemnou mechanikou a vizuálním uměním, ale také představuje hodinky, které nejsou jen prostým přístrojem. Jsou dílem, jež přetváří pojetí luxusu.

Centrálním prvkem číselníku PRIM ART je miniatura holubice s olivovou ratolestí, symbolizující mír, naději, ale i věčnou lásku. Vytvořená s neuvěřitelnou pečlivostí a detailním perleťovým stínováním, tato holubice není jen další ozdobou; je to vyjádření nejhlubších lidských hodnot a emocí. K jejímu dokonalému vzhledu přispívá i paleta modrých odstínů, které dodávají číselníku nezaměnitelný charakter.

HyCeram, materiál použitý na číselníku, představuje vrchol technologického umění v hodinářství. Jeho aplikace vyžaduje až 12 hodin soustředěné práce a precizní ruční zručnost. Výsledkem je číselník, který nejen zaujme svou barevnou stálostí a odolností, ale stává se mistrovským dílem, odolávajícím zkoušce času.

PRIM ART nezaujme jen svým číselníkem. Jemný kovový tah a prosklené zadní víko odhalující srdce hodinek – in -house mechanický strojek s ručním nátahem – podtrhují exkluzivitu tohoto uměleckého díla. Kolekce přichází ve dvou variantách, bicolor a nerezové provedení, z nichž každá je limitována na pouhých 10 kusů. Zatímco bicolor varianta přidává královskou zlatou do své barevné palety, nerezová verze nechává plně vyniknout jedinečný design modelu.

PRIM ART nejsou jen hodinkami. Jsou manifestem hodnot, umění a řemeslné dokonalosti, který zdobí zápěstí těch, kteří si váží nejen času, ale i příběhů, které ten čas vypráví. V tomto duchu PRIM nejen definuje, co znamená nosit na zápěstí kus umění, ale i jak umění může obohatit každodenní momenty.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.