Sociální sítě
Nahoru

Povzneste zážitek z jídla vaší kočky na novou úroveň s mrazem sušenými pamlsky

Kočky patří mezi jedny z nejmlsnějších bytostí na tomto světě. Brit, přední značka v oblasti výživy domácích mazlíčků, to ví, a s radostí představuje novinku v podobě snacků pro kočky – Brit Care RAW Treat.

Nová řada mrazem sušených pochoutek, vyrobená s důrazem na kvalitu a výživu, nabízí kočkám jedinečný zážitek z jídla a kombinuje neodolatelné chutě s nezbytnými živinami, které podporují jejich celkovou pohodu.

Brit Care RAW Treat můžete servírovat jako pochoutku nebo jako pamlsky na granule pro zvýraznění chuti. Víte, co znamená mrazem sušená pochoutka? Maso se zamrazí na teplotu -40 °C, vytvoří se vakuum a maso se začne pomalu zahřívat. Odpaří se voda, ale chuť i vůně masa a všechny živiny zůstanou zachovány.

Patří vaše kočka mezi vybíravé jedlíky? Dopřejte jí masové pochoutky jako samotnou svačinku nebo jako doplněk granulí, který promění obsah její misky ve výjimečný chuťový zážitek.

Snacky Brit Care RAW Treat jsou zcela přírodní, bez umělých konzervantů, aromat, barviv a přidané soli. Výsledkem je čistý a plnohodnotný pamlsek, který podporuje celkové zdraví a vitalitu koček.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.