Sociální sítě
Nahoru

Montblanc Legend Blue: Nová kapitola legendárního příběhu

Být legendou, to znamená přepisovat pravidla nebo bez váhání vytvářet nová. Legendy míří tam, kam ještě nikdo před nimi nešel. Jejich největším odkazem je vlastní život prožitý s jasným cílem a vášní. To je příběh značky Montblanc od její počáteční kapitoly až po dnešek. Značky, jež dosáhla legendárního postavení tím, že změnila kulturu ručního psaní jedinečnými inovacemi a ikonickými designy. Muž Montblanc Legend ztělesňuje stejný étos – vždy se snaží překonat výzvy svými vlastními cestami, a tím inspiruje ostatní, aby i oni šli za svými sny.

Montblanc Legend Blue Eau de Parfum 100 m, 2500 Kč

Legend Blue zdůrazňuje odlišnou stránku muže Montblanc. Jeho zářivá aura, jemná síla a nekonvenční povaha se zhmotní do svěží, dřevitě aromatické vůně, která je tak elegantní, mužná, moderní a nadčasová, jako je on sám. Svět kolem něj může být chaotický a zběsilý, ale on zůstává klidný a odhodlaný čelit překážkám s nenucenou rozhodností. Je inspirativním a autentickým vůdcem a zároveň mužem kontrastů: vyvažuje sílu jemností a ambice pokorou, konvence nechává v minulosti, aby mu nebránily v cestě vpřed.

Pravda, klid, moudrost, sebejistota. Modrá barva je spojená s mnoha charakteristickými vlastnostmi muže Legend. Je také nepřehlédnutelnou barvou v historii módního domu Montblanc. Od koženého zboží, přes hodinky, až po psací potřeby – modrá se objevuje na designu řady jeho produktů, podporujících svého nositele při dosahování jeho vysněných cílů jedinečným a nenapodobitelným způsobem.

Nová svěží dřevitě aromatická vůně odráží kontrastní stránky muže Legend Blue. Svěžest, autentičnosti a úspěch jsou dokonale vyvážené energií vnitřní síly a moudrosti. V úvodu se nejprve rozvíjí výrazně svěží a aromatický akord máty a levandule. Poté vystupuje nezaměnitelně dřevité a mužné srdce z cedrového a santalového dřeva. Ambroxan v kombinaci s tóny mechu v závěru zanechává intenzivní vonnou stopu šířící se prostorem.

Zatímco původní ikonický zaoblený tvar a originálního design zůstávají, poprvé flakon odhaluje tekutinu uvnitř skrze průhledné modré sklo. Modré zbarvení skla je elegantně kombinováno se stříbrným hrdlem flakonu s emblémem Montblanc, dohromady vytvářející uhlazený moderní vzhled. Stříbrný uzávěr je zdoben černým vyrytým nápisem mezi dvěma prstenci připomíná nezaměnitelný design jiné legendy: řady luxusních psacích per Montblanc Meisterstück.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.