Sociální sítě
Nahoru

Skechers představuje další kolekci s The Rolling Stones

Po úvodní kolekci, která sklízela ovace, značka Skechers ztělesňující komfortní technologie představuje druhou sérií své obuvnické spolupráce s legendami rock’n’rollu – The Rolling Stones. Nová kolekce přináší svěží pohled na ikonické logo Licks prostřednictvím řady výrazných pánských i dámských modelů Skechers.

Před začátkem severoamerického turné Hackney Diamonds (28. 4. 2024) od The Rolling Stones přichází na trh nové boty, které jsou jako stvořené pro fanoušky koncertů The Rolling Stones.

V jakémkoli případě, kdy se chystáte na velkolepý hudební koncert, připravte se na něj s pohodlím díky inovativním technologiím, jako je Skechers Air-Cooled Memory Foam – vložka v obuvi pro maximální komfort při chůzi, tanci či stání. A pokud toužíte po novém stylovém doplňku, prokažte svou vášeň pro Stones s botami Skechers, včetně oblíbených modelů z řady Skechers UNO.

Druhá kapitola fenomenální spolupráce Skechers & The Rolling Stones bude přístupná na webu skechers.cz a ve vybraných obchodech Skechers v České republice.

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.