Sociální sítě
Nahoru

Symbol nekonečné lásky: Prsten Move Link

Maison Messika s radostí oznamuje uvedení nového solitérního prstenu Move Link, který vznikl ve spolupráci s certifikací Sarine Tech. Setkání výrazného designu a technologické inovace dalo vzniknout ikonickému prstenu, znamenajícímu jedinečnou cestu do srdce diamantů, jenž slibuje nezapomenutelné vzpomínky.

Valérie Messika, zakladatelka a umělecká ředitelka Maison Messika, touto novinkou nově definuje tradiční pojetí šperků, přinášející na trh nejen výjimečný prsten, který se stane součástí každodenního života, ale i symbol jedinečného příběhu a momentu, který může být nošen po celý život.

Vytvoření solitérního prstenu je pro každého klenotníka výzvou. Pro mě má dnes speciální význam to, že se mi do něj podařilo vnést naši ikonickou esenci Move. Je to krok, který symbolizuje nejen inovaci, ale i naši vášeň pro dokonalost a krásu, ” prozrazuje Valérie Messika, zakladatelka a umělecká ředitelka Maison Messika

Nový solitérní prsten Move Link od Messika je odvážným projevem lásky. Design, inspirovaný ikonickou kolekcí Move, vnáší do světa zásnubních prstenů nový rozměr elegance a stylu, odrážející svobodu a mnohostrannost ženy Messika.

Charakteristickým znakem prstenu Move Link jsou pohyblivé diamanty různých velikostí, které prstenu dodávají okamžitě rozpoznatelný šarm. Centrální diamant je obklopený malými diamanty, tedy tzv. halo efektem, který zvýrazňuje jeho lesk. Prsten je navržen tak, aby mohl být snadno kombinován s dalšími šperky podle přání nebo příležitosti. Jednoduše prsten, který je výrokem sám o sobě – ať už samostatně nebo ve vrstvách, pro absolutně nepřehlédnutelný efekt!

Solitérní prsten je výjimečným šperkem: symbolizuje jedinečný příběh a okamžik, avšak může být nošen po celý život. U této nové kreace jsem chtěla čelit výzvě a představit si odvážný kousek s přesně vystihnutým módním akcentem. Výjimečný prsten, který přináší eleganci a styl Messika do každodenního života,” dodává Valérie Messika.

Messika ve spolupráci se Sarine Tech přináší plnou trasovatelnost centrálního kamene a zároveň nabízí jedinečný online zážitek. Díky pokročilým technologiím je možné sledovat celou historii diamantu od jeho těžby po finální úpravy, čímž zákazníkům nabízí bezprecedentní spolehlivost a exkluzivitu.

Více z rubriky Zlato

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.