Sociální sítě
Nahoru

Všechny tóny elegance: Limitovaná edice PRIM NOKTURNO

Společnost Elton hodinářská, výrobce hodinek Prim, připravila edici, která v jedinečné harmonii propojuje inspiraci hudbou, umění českých mistrů a originální materiál. Luxusní limitovaná edice s noblesním designem a pouzdrem z atraktivního damašku je dalším důkazem, že česká hodinářská tradice se každou novinkou posunuje na další úroveň a neztratí se ani v konkurenci světových značek.

Inspirací pro vznik nové limitované edice tradičního výrobce hodinek z Nového Města nad Metují se stala hudba. Vznešená, tajemná a neobyčejná. Stejně okouzlující jako tyto noblesní společenské hodinky. Jejich název, NOKTURNO, odkazuje na klavírní skladbu věnovanou kráse noci. Jsou plné harmonické symboliky a hrají všemi tóny elegance. Číselník v barvě noci, ze kterého vystupují bílé a zlaté detaily. Indexy ve tvaru nohou klavíru a ručky jako vzpěra koncertního křídla. Pocta královskému nástroji, pocta hudbě i velkým skladatelům, jimž je věnován rok 2024, Rok české hudby.

Královský je také materiál pouzdra, nerezový damašek, který jedinečným způsobem kombinuje dvě nekalitelné, neboli austenitické oceli. Náročnou technologií vytvořený vzor s názvem Aztek je vždy jedinečný. Tento luxusní materiál má navíc tmavou povrchovou úpravu DLC, díky které je extrémně odolný a svou originální krásu si zachová i v náročných podmínkách.

V nabídce budou za 190 000 Kč, a to v omezené sérii čítající pouhých 35 kusů.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.