Sociální sítě
Nahoru

DS Automobiles odhaluje novou kolekci DS Antoine de Saint Exupéry

Stejně jako svět haute couture a jeho módní domy i DS Automobiles každoročně představuje své nové kolekce. Jedinečné nabídky jsou výrazem uznávaného know-how, které ztělesňuje hodnoty společnosti DS Automobiles.

Kolekce pro rok 2024 je výsledkem spolupráce se symbolem francouzské historie; mužem, který byl básníkem i cestovatelem, spisovatelem i hrdinou: Antoinem de Saint Exupéry.

Jeho v mnoha směrech inspirující příběhy daly vzniknout třem modelům s charakteristickými atributy, které jsou spojené se čtyřmi jeho díly: Malým princem, Kurýrem na jih, Citadelou a Nočním letem.

Kolekce Antoine de Saint Exupéry, která je k dispozici u modelů DS 3, DS 4 a DS 7, představuje exkluzivní společný podpis úzce spojený s příběhem tohoto dobrodruha. Vzdává mu tak hold u příležitosti 80. výročí jeho úmrtí.

Každý model, inspirovaný jedním z děl Antoina de Saint Exupéryho, je k dispozici v novém speciálním odstínu „Vol de nuit“ (Noční let). Tento perleťový odstín tvoří pigmenty vytvářející jemné zlatavé odlesky jako hvězdná obloha za úsvitu.

Atmosféra v interiéru evokuje letce první poloviny dvacátého století, hřejivá hnědá kůže Criollo Nappa je příjemná na dotek a současně odolná a je vizitkou jedinečného know-how a ušlechtilých materiálů, které značka DS Automobiles ráda používá. Kůže je doplněna inovativní technikou výšivky na dekorativních prvcích palubní desky, která evokuje kondenzační stopy, jež letadla nechávají na obloze.

Exkluzivní podpis kolekce Antoine de Saint Exupéry doplňují různé vnitřní a vnější plakety a štítky na prazích dveří. Jsou na nich uvedeny citáty a kresby z děl Antoine de Saint Exupéryho a jeho podpis doplněný logem „speedform“. Jeho tvar evokuje trup letadla, vrtule uprostřed připomíná hvězdu, která by mohla sloužit jako vodítko pro letce a cestovatele obecně.

U příležitosti uvedení této kolekce na trh a na památku výročí úmrtí Antoina de Saint Exupéryho bude prvním osmdesáti evropským zákazníkům nabídnut certifikát se jménem hvězdy.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.