Sociální sítě
Nahoru

Revitalizace letecké klasiky: Sinn 903

V rámci hodinářského průmyslu, kde se tradice snoubí s technologickým pokrokem, přichází německá značka Sinn se žhavou novinkou, která posouvá hranice oboru – tedy konkrétně původní myšlenky modelu Breitling Navitimer. Model 903 St II, znovuzrozený ve zcela nové technické a vizuální podobě, kombinuje estetickou dokonalost s inovacemi, které ohromí i nejnáročnější sběratele.

Ciferník tohoto navigačního chronografu, na který získala značka Sinn práva od Willyho Breitlinga v roce 1979, je nejenom krásný, ale i funkční. Jeho luneta s logaritmickou stupnicí umožňuje letecké výpočty.

Unikátní je však použití hybridních keramických luminiscenčních prvků. Ty jsou ručně umístěny na indexech, čísle 12 a na ručičkách, což zajišťuje výjimečnou světelnou intenzitu a perfektní čitelnost i ve tmě. Tato metoda představuje průlom v technologii osvětlení.

Pouzdro hodinek 903 St II opět odráží inovativní duch společnosti, je totiž vodotěsné do 200 m. Stříbrně elektrolyticky pokovená luneta, plynule ovladatelná po obvodu hodinek je zřejmým testamentem inženýrského umění, které je synonymem pro značku z Frankfurtu nad Mohanem.

Ateliér Chronoshop nabídne modely s cenovkou od 81 000 Kč, a to dle provedení a přidruženého náramku. V nabídce bude i limitovaná edice se světle modrým číselníkem, omezená 500 kusy, která vyjde na 91 250 Kč.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.