Sociální sítě
Nahoru

Masivní nábytek Riva 1920 opět na Salone Internazionale del Mobile imponoval

Italská rodinná značka Riva 1920 během milánského veletrhu nábytku a designu Salone Internazionale del Mobile opět potvrdila své hluboké propojení s přírodou. Předvedla dokonalou souhru materiálů a dovedně upozornila na udržitelnost pomocí zalesňování a opětovného použití dřeva pro své produkty.

Do představených novinek se promítla řemeslná tradice, technologické inovace, stejně jako historie a bohaté zkušenosti. Prezentace této unikátní značky byla provoněna cedrovým dřevem z Libanonu, které je vhodné do interiéru i pro venkovní nábytek.

Redakci portálu iLuxus.cz uchvátili hned dvě novinky, které budou prostřednictvím studia Stopka dostupné i na tuzemském trhu. V první řadě je to stůl TAP, v druhé pak stolička TORREWOOD for SUBER – obě novinky vyrobené z masivního dřeva a korku, který dodává společnost Amorim Cork Italia.

Kromě toho Riva1920 představila také exkluzivní Animal Collection, produkty génia Setsu&Shinobu Ito, které charakterizuje sochařské umění a jehož objekty jsou inspirované faunou. Můžeme zde nalézt např. psy, kočky, králíky, pandy, opice a draky, jež jsou vyrobené z vonného masivního dřeva libanonského cedru.

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.