Sociální sítě
Nahoru

Pandora odhalila novou kolekci šperků PANDORA ESSENCE

Pandora dnes oznámila uvedení nové kolekce PANDORA ESSENCE, která vyniká organickými konturami a sochařskými formami. Tato kolekce, inspirovaná volně plynoucími formami přírody a ovlivněná estetikou severského designu, přináší svobodu začleňovat přírodní tvary a plynulé linie do každodenního stylu. Odhaluje tak zcela nový designový jazyk, který představuje průlomový moment pro značku Pandora.

Francesco Terzo a A. Filippo Ficarelli, viceprezidenti pro kreativní řízení ve společnosti Pandora, komentují: „S velkým nadšením představujeme novou kolekci s výrazně organickou estetikou. PANDORA ESSENCE symbolizuje myšlenku svobody a přináší smyslné designy, které lákají k dotyku. Příroda nám posloužila jako klíčová inspirace, avšak naším cílem bylo posunout tuto inspiraci dále, aby dokonale resonovala s DNA značky Pandora.

Kolekce zahrnuje širokou škálu dynamicky tvarovaných šperků, včetně kulatých náušnic typu huggie, organicky tvarovaných kruhových náušnic a kapek s barokními kultivovanými perlami, které spojují odvážné a minimalistické styly.

Mezi hlavní kousky patří prsteny a náhrdelníky ideální pro vrstvení, jako je organicky tvarovaný prsten na vrstvení, collier náhrdelník s kultivovanými perlami a organicky tvarovaný náhrdelník se sponou ve tvaru písmene T.

Celkem padesátikusová kolekce je pečlivě vyrobena z kvalitních materiálů, jako je sterlingové stříbro a 14karátové zlacení, a zdobena kultivovanými perlami, což odráží vysokou úroveň řemeslného zpracování.

Pro propagaci kolekce PANDORA ESSENCE spolupracuje Pandora s vizionářskými fotografkami, sestrami Tanyou a Zhenyou Posternak. Tyto renomované umělkyně jsou známé svým unikátním narativním přístupem a jejich kampaňové snímky dokonale zobrazují šperky, které jsou dynamicky stylizovány tak, aby odrážely osobitý styl nositelky. Kolekci doplňují také fotografie Craiga McDeana s modelkou Jocelyn Corona, které navazují na dříve spuštěnou kampaň BE LOVE.

Více z rubriky Extra dárky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.