Sociální sítě
Nahoru

Nová kapitola Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez uvádí na trh novou kapitolu ikonické řady for him s vůní for him vetiver musc. Tato elementární a aromatická novinka představuje únik k smyslné harmonii přírody.

Vůně for him vetiver musc, symbolizující novou mužnost propojenou s přírodními živly, čerpá inspiraci ze silných, stálezelených lesů bohatých na minerály a aromatické dřevo. Tato harmonie se odráží v bohaté kráse vetiveru, doplněné aromatickým minerálním jádrem a smyslným pižmem.

Otvírá se energickými kořeněnými tóny, ve kterých se snoubí šumění zeleného kardamomu, teplý muškátový oříšek a recyklovaný esenciální olej z cypřiše. Tyto prvky se spojují, odhalujíce ikonické pižmo Narciso Rodriguez spolu s aromatickými květy pelargónie bourbon, esenciálním olejem lavandin a esencí z červených mořských řas.

Vůně postupně přechází do teplých tónů cedrového dřeva, pačuli a bohatého vetiveru. „Vetiver a pižmo tvoří základní pilíře této vůně,“ říká Mathilde Bijaoui, která popisuje, jak vetiver přináší jemnost, jež perfektně harmonizuje s jádrem pižma, zatímco textura pižma doplňuje dřevitost vetiveru.

Vůně for him vetiver musc, z magnetické intenzity kolekce bleu noir, přechází k novému, svěžímu aromatickému projevu. Mathilde Bijaoui, parfumérka stojící za touto vůní, vysvětluje:„For him vetiver musc otevírá novou kapitolu ve vývoji řady for him, která přináší jemnější a mnohostrannější mužnost s novými květinovými, aromatickými a minerálními nuancemi.

Minerální srdce dodává vůni nápaditou elementární kvalitu s křehkými tóny kardamomu, aromatickým kadidlem z pelargónie, kůží a mechovitými červenými mořskými řasami – jedinečnou a výraznou složkou. Tento parfém přináší novou paletu odstínů, odstupující od tmavě modrých tónů bleu noir k zářivě světle zelené, což evokuje vůni skrytou uvnitř. Design doplňuje matné zelené víčko, ladící s průsvitně zeleným odstínem flakonu, a tento klidný barevný odstín pokračuje i v texturovaném matně zeleném balení.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.