Sociální sítě
Nahoru

Rodinná firma Spak prezentovala své hospodářské výsledky

V prostorách Občanské plovárny v Praze proběhla na konci dubna oficiální prezentace inovací pro rok 2024 rodinné firmy Spak. Za přítomnosti Hanse Petera Spaka, majitele společnosti, a Alexandera Müllera, generálního ředitele společnosti, byla představena nová řada šesti omáček.

Hans Peter Spak

Programem přítomné novináře a obchodní partnery provázela herečka a moderátorka Kristina Kloubková. Kromě zástupců médií pozvání přijali také hosté z Rakouského velvyslanectví v Praze, Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a Hospodářské komory ČR.

Hans Peter Spak, majitel firmy Spak s účastníky konference sdílel své dojmy z období počátku podnikání: „První tuzemskou pobočku jsme otevřeli v devadesátých letech. Od té doby uplynulo přes 30 let a já se stále těším z toho, jakou popularitu si tu naše produkty získaly. Novou řadou omáček vyráběnou v Sušici jdeme opět naproti chuti českého zákazníka.” Součástí programu byla i komentovaná kuchařská show v podání profesionálního kuchaře Honzy Řepy. Při přípravě receptů použil nově představené produkty a výsledné pokrmy mohli účastníci konference na místě degustovat.

Obchodní ředitel společnosti Spak, Michal Neškera, se v rámci programu vyjádřil mimo jiné také k hospodářským výsledkům společnosti: „V posledních letech si společnost drží stabilní nárůst tržeb, i když v období covidu se jednalo o růst pouze v jednotkách procent. Poslední dva roky ale společnost dosáhla každoročně dvojciferných čísel. Historicky nejsilnějším byl rok 2023.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.