Sociální sítě
Nahoru

Jednoručky MeisterSinger v modrém odstínu typickým pro Tiffany & Co.

Barva Tiffany, známá svým jedinečným světle tyrkysovým odstínem, je neodmyslitelně spojena s luxusním klenotnictvím Tiffany & Co. Tento odstín, který se také někdy označuje jako „Tiffany modrá“, byl vybrán zakladatelem společnosti pro obaly při dárkovém balení už v 19. století.

Není divu, že se Tiffany modrá velmi rychle stala ikonickým symbolem elegance a exkluzivity a zlákala také nejednu z hodinářských značek. Obdobu této modré využil Rolex, Patek Philippe, ale i třeba dostupnější brandy, jako japonské Seiko či německý MeisterSinger.

Tento odstín modré přitahuje pro svou klidnou, ale zároveň luxusní povahu, což z něj dělá oblíbenou volbu nejen v módě a designu, ale i ve svatebních dekoracích a interiérovém designu. Tiffany modrá je více než jen barva – je to symbol sofistikovanosti a nadčasového stylu, a tak není divu, že propůjčil dokonalý vzhled i unikátní edici modelů Neo. Ty se vyznačují využitím jediné centrálně umístěné ručky, kterou dotváří pouze okénko data.

Hodinky MeisterSinger Neo lze pořídit za 30 960 Kč v hodinářském ateliéru Chronoshop.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.