Sociální sítě
Nahoru

Pogačar řádí na Giru v nových tretrách DMT POGI´S

Nová výzva vyžaduje zcela nová řešení. Tadej Pogačar od úvodních metrů etapového závodu Giro d’Italia 2024 obouvá nejnovější špičkové cyklistické tretry DMT POGI‘S.

S osvěženým vzhledem, který je ještě více zaměřen na výkon a futuristický design. Tadej i POGI’S mají společný cíl: dovézt do cíle Maglia Rosa, dres vedoucího závodníka.

Inovace, technologie a řemeslná zručnost značky DMT se sbíhají v nových „křídlech“ pro Tadeje, která mají super lehkou karbonovou podrážku, integrovanou kapsu AeroSafe pro bezpečné a kompaktní uložení tkaniček a prodyšný svršek AeroFlex. DMT POGI’S tak nabízejí optimální kombinaci aerodynamiky a odolnosti. Kromě toho se bota může pochlubit pružným límcem Flex Fit, integrovanými 3D kanály a kladkami pro šněrování, které zajišťují lepší podporu nohy a stabilitu při šlapání.

Za zmínku stojí technologie Ice-Key, kterou zavedla společnost DMT jako první světový výrobce cyklistické obuvi. Ta umožňuje okamžitou identifikaci jezdce v případě pádu nebo nehody, včetně osobních a klinických údajů.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.