Sociální sítě
Nahoru

Qatar Airways nabízejí letoun Gulfstream G700 jako charterový let

Qatar Airways znovu posouvá hranice luxusního cestování. Tentokrát představuje dva soukromé tryskáče G700, čímž se stává jediným mezinárodním provozovatelem těchto letadel na charterové bázi.

Jako první zákazník Gulfstreamu, který obdržel tyto moderní stroje, Qatar Airways opět ukazuje, proč je lídrem v oblasti luxusní letecké dopravy. Díky této akvizici se stává prvním přepravcem, který nabízí Gulfstream G700 pro charterové lety.

Stávající flotila 15 letadel Gulfstream G650ER bude brzy rozšířena o dalších osm G700, což podtrhuje ambice společnosti v oblasti prémiových služeb. Plný komerční provoz těchto nových letadel má být zahájen v červnu, což znamená další významný krok pro Qatar Airways.

Co dělá G700 tak výjimečným? Představte si letadlo, které nabízí ne jednu nebo dvě, ale hned čtyři různé obytné zóny. Vkusně navržená kabina zahrnuje i soukromou ložnici s pohodlnou postelí, což přináší nový standard pohodlí a luxusu na nebesích. Kabiny jsou vybaveny inovativním osvětlovacím systémem a 20 okny, která zaplavují prostor přirozeným světlem, což vytváří klidné a osvěžující prostředí.

Jedním z nejpozoruhodnějších prvků G700 je super-tichá kabina s 100% čerstvým vzduchem, který je díky ionizačnímu systému doplňován každé dvě až tři minuty. Tento unikátní systém zajišťuje nejvyšší možnou kvalitu vzduchu, což znamená, že pasažéři dorazí do cíle svěží a odpočatí jako nikdy předtím.

Prezident Gulfstreamu, Mark Burns, k tomu uvedl: „Qatar Executive je naším cenným zákazníkem již téměř deset let. Jsme poctěni, že jsou naším mezinárodním partnerem pro uvedení a první dodávky zcela nového G700. Těšíme se na další rozšiřování jejich flotily v nadcházejících měsících.

Nová flotila G700 začne plně komerčně operovat v červnu a Qatar Executive již vítá zájem klientů, kteří chtějí zažít tento jedinečný luxus na vlastní kůži. Připravte se na revoluci v oblasti luxusního cestování, kterou přináší Qatar Airways.

Více z rubriky Tryskáče

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.