Sociální sítě
Nahoru

Vychutnejte si sezonu bezového květu s limonádami Belvoir

Jaro se pomalu láme v léto a to znamená jediné – rozkvetlé bezy na každém kroku. A jak lépe si toto období vychutnat než s kvalitní limonádou značky Belvoir? Nechte se unést na vlně bezové chutě a dopřejte si v teplých letních dnech osvěžení s touto limonádou.

Teplé dny jsou tady a bezové květy pomalu rozkvétají k dokonalosti, aby se mohly po červnové sklizni přeměnit ve svou tekutou podobu. Ochutnejte limonádu Belvoir Organic Sparkling Elderflower nebo její růžovou sestru Belvoir Sparkling Elderflower & Rose a dopřejte si plnou chuť bezového květu. Tyto limonády vás skvěle osvěží a jejich chuť a lehkost vám bude dělat příjemnou společnost při jakékoliv letní příležitosti.

Belvoir Organic Sparkling Elderflower je organická limonáda, která vyniká svojí perfektní chutí, v níž se prolíná čerstvě vymačkaná citronová šťáva, odvar z voňavých bezových květů a pramenitá voda. Jak je pro všechny produkty značky Belvoir Farm běžné, i bezinková příchuť této limonády v sobě snoubí jen ty nejkvalitnější ingredience, kterým je zajištěna veškerá potřebná péče – proto jsou například bezové květy na farmě Belvoir sbírány pouze ručně. Belvoir Organic Sparkling Elderflower je přírodní produkt a jeho kvalitu zajišťuje mimo jiné také výroba dle tradiční receptury.

Limonády Belvoir Organic Sparkling Elderflower a Belvoir Sparkling Elderflower & Rose lze pořídit na www.1er.cz ve dvou velikostech, a to za 45 Kč/250 ml nebo za 110 Kč/750 ml.

Belvoir Sparkling Elderflower & Rose se kvalitou zcela vyrovnává čistě bezinkové příchuti, je však navíc obohacena o růži. Díky jemným růžovým lístkům je docíleno opojné květinové chuti, která se perfektně mísí s jemnou vůní květů černého bezu.

Obě limonády jsou nealkoholické a mají jemnou a příjemně osvěžující chuť. V létě se tak jedná o ideální volbu pro osvěžení třeba k bazénu nebo na grilovačku s přáteli. Skvěle se také hodí k ginu, bílému vínu či vodce.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.