Sociální sítě
Nahoru

Bvlgari prezentuje moderní eleganci hodinek Bvlgari Aluminium třemi novinkami

V roce 1998 Bvlgari Aluminium narušily zaběhnuté pořádky na hodinářské scéně a přinesly revoluční změny do světa moderního luxusu. Svou kombinací hliníku a pryže se tento sportovní a zároveň elegantní model stal vrcholem inovací, s grafickým espritem, který je nepopiratelně v italském stylu. Jejich výraznou lunetu zdobí, nyní již ikonická, signatura 14 písmen – Bvlgari Bvlgari.

V roce 2020 se jedinečná a vizionářská identita tohoto modelu zrodila v nové podobě, poháněné automatickým mechanickým strojkem. Ikonické hodinky byly oceněny na GPHG 2020 a v roce 2023 získaly také cenu za design Red Dot Best of the Best. Bvlgari Aluminium oslovují bez ohledu na pohlaví, věk a trendy. Novinky pro rok 2024 neohroženě a stylově znovuobjevují všestranné kouzlo tohoto modelu.

Tento rok Bvlgari Aluminium opět zachycují ducha doby v podobě třech působivých nových modelů. Je mezi nimi GMT verze v tradičním černobílém hávu, zvýrazněném svůdným nádechem rudé, model s chronografem Smeraldo a automatická verze Solotempo v čistě bílé barvě. Každý model má osobitý charakter a předvádí vytříbený smysl pro design. Nové interpretace Bvlgari Aluminium prostě pulsují italským šarmem typickým pro římský dům Bvlgari, který nezaměnitelným způsobem zachycuje uvolněný a originální styl. Převratné, grafické a ikonické jako vždy – kreace pro letošní rok představují novou úroveň kreativity a svěžího přístupu.

BVLGARI ALUMINIUM BLACK GMT – Moderní cestovatel

V roce 1998 se Bvlgari Aluminium zapsaly nesmazatelným písmem do hodinářské historie svou originální kombinací materiálů a grafickým, kontrastním designem, který pracuje s černými sčítači na číselníku v lomené bílé barvě. V roce 2020 značka Bvlgari představila novou variaci těchto ikonických hodinek, věrnou jedinečnému spojení avantgardních materiálů a designu, který je za každých okolností relevantní a moderní. Materiály odpovídají nejvyšším technologickým standardům. Hodinky pracují s hliníkovou slitinou 6082, která se používá i v leteckém průmyslu, a FKM pryží, v hodinářství známou svou odolností.

V roce 2021 designové studio Bvlgari vylepšilo model Bvlgari Aluminium o funkci GMT (Greenwich Mean Time), čímž hodinkám přidalo novou dimenzi pro cestovatele. Hodinky, původně uvedené v modré barvě, předvedly schopnost zobrazování dvou časových zón, a vyzvaly tak své nositele k cestování po celém světě. Tato funkce vzdává hold roku, kdy byly Bvlgari Aluminium uvedeny na trh, a jejich obraz zdobil trup letounu Alitalia Boeing 747 při transkontinentálních letech.

Letošní edice je ještě více ikonická. Bvlgari Aluminium Black GMT se vrací ke své původní, silné vizuální identitě: bílý číselník proti černé lunetě a pryžovému řemínku. Funkce GMT je barevně odlišena červenou barvou pro „denní“ hodiny a černou pro „noční“ hodiny, díky čemuž je zajištěno intuitivní odečítání času. Sekundární hodinová ručka je zvýrazněna bílou šipkou s červeným okrajem. Při horších světelných podmínkách zajišťuje vynikající viditelnost vrstva Super-LumiNova®, kterou jsou pokryté ručky a indexy. Uživatelsky přívětivý design modelu Bvlgari Aluminium Black GMT usnadňuje nastavení místního času a jakékoliv zvolené časové zóny pomocí korunky. Datumovka je nevtíravě umístěna na pozici 3. hodiny. Tato nejnovější interpretace Bvlgari Aluminium GMT odhaluje vytříbený estetický styl, který osloví i ty nejsofistikovanější světoběžníky.

BVLGARI ALUMINIUM CHRONOGRAPH SMERALDO – Středomořská odysea

Duch italské “ la dolce vita”, který v roce 2023 uchvátil limitovanou edici Capri, se vrací i na jaře letošního roku. Model Bvlgari Aluminium Chronograph Smeraldo pokračuje ve vyprávění o období dovolené na italském pobřeží a metaforicky nás zve, abychom se ponořili do okouzlující sardinské modři. Tato limitovaná edice čítající 1000 kusů zaujme pozoruhodným číselníkem, který přechází z bílé až do tyrkysově zelené. Ve spojení s tmavě zelenou pryžovou lunetou a řemínkem, zvýrazněným hliníkovými spoji, hodinky vyzařují hravost a nádech sofistikovanosti. Číselník se zelenými sčítači chronografu, tmavě zelenými ručkami a datumovkou na pozici 4:30 vítá léto s živostí a elegancí.

V srdci hodinek Bvlgari Aluminium Chronograph Smeraldo bije automatický mechanický strojek B130 s chronografem a datumovkou. Díky intuitivním tlačítkům start/stop a reset má majitel modelu přesné nastavení času snadno pod kontrolou. Titanové dýnko zdobí propracovaný rytý motiv Rosa dei venti. Tento exkluzivní model, ukrytý v krabičce odrážející třpytivé zelené tóny moře, je ztělesněním samotné podstaty italského léta.

BVLGARI ALUMINIUM WHITE AUTOMATIC – Jas bílé

Bvlgari nabízí nový pohled na svou jedinečnou ikonu Bvlgari Aluminium, tentokrát v působivé monochromatické bílé. Tento originální design je plný osvěžující energie. Luneta, zdobená 14 písmeny nápisu Bvlgari Bvlgari, odkazuje na odvážný krok značky z roku 1977. Její podoba je inspirovány mincemi z dob starověkého Říma, označenými jménem císaře, a intenzivně září italskou elegancí. Bílá, čistá, nespoutaná, přizpůsobivá a všestranná – taková je limitovaná edice o 1000 kusech, která ozdobí zápěstí svým genderově neutrálním kouzlem. High-tech materiály z ní činí ikonu, která je stejně fascinující jako odolná.

V tomto případě je hliníkový číselník zkombinovaný s rhodiovanými indexy a ručkami, které pro větší jas pokrývá vrstva Super-LumiNova®. Zobrazení data na pozici 3. hodiny kombinuje funkčnost s estetickou rovnováhou. Nová edice – oděná v bílé – je plná energie, osvěžující a povzbuzující. Odhaluje legendární grafické a výrazné linie v dosud nevídané podobě.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.