Sociální sítě
Nahoru

Azizi Venice Opera House přichází do Dubai South

Dubai South se brzy stane domovem ohromujícího Azizi Venice Opera House, zlatého plovoucího skvostu, který bude druhou operní scénou ve městě. Tento unikátní kulturní komplex nabídne širokou škálu představení, včetně baletů, koncertů, oper a muzikálů.

Návštěvníky oslní nejen program, ale také okouzlující kulisa – tekoucí fontána obklopená lagunou Crystal Lagoon, která dodává celému zážitku magický nádech. Opera House bude mít kapacitu 2 000 míst a bude také ideálním místem pro soukromé akce, čímž se stane univerzální a vzrušující destinací.

To, co činí toto místo skutečně výjimečným, je pěší bulvár, který bude v zimě otevřený a v letních měsících krytý sklem. Tento bulvár ožije řadou luxusních obchodů, nočním životem, zábavními možnostmi a špičkovými restauracemi. Komplex nabídne dva pětihvězdičkové hotely, butikový hotel, 109 vil a více než 34 000 apartmánů. Očekává se, že mezi lety 2025 a 2028 se stane centrem luxusu.

Milovníci přírody se mohou těšit na 18 000 kilometrů lagun, pláží a promenád, které propojí tento ohromující osmimiliardový projekt společnosti Azizi Developments s okolní krajinou. S cílem zvýšit kulturní půvab Dubaje bude plovoucí Azizi Venice Opera House přitahovat mezinárodní talenty a poskytne jedinečnou platformu pro regionální umělce. Tento ambiciózní projekt nepochybně posílí postavení Dubaje jako globální kulturní destinace.

Azizi Venice Opera House je více než jen kulturním centrem; je symbolem luxusu, inovace a kulturního dědictví, které budou obdivovat jak místní obyvatelé, tak mezinárodní návštěvníci. Tento projekt představuje další krok v ambiciózním rozvoji Dubaje a přispěje k jejímu růstu jako přední světové metropole.

Více z rubriky Zahraniční reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.