Sociální sítě
Nahoru

Hvězda NBA Giannis Antetokounmpo iniciátorem nových hodinek značky Breitling

Švýcarský výrobce luxusních hodinek, známý pro své precizní řemeslo a inovativní design, se spojil s Giannisem Antetokounmpem, jedním z nejúspěšnějších basketbalistů současnosti. Společně představili dvě sportovní edice hodinek Breitling Chronomat Giannis Antetokounmpo vydané v obou případech v omezené sérii. Obě ztvárnění ztělesňují nezastavitelnou energii a inspirativní cestu tohoto sportovce – od ulic Atén až po vrcholky NBA.

Giannis má neuvěřitelný osobní styl a smysl pro sebevyjádření, které jsme museli zachytit v hodinkách,“ říká Georges Kern, generální ředitel značky Breitling. „Náš dlouholetý ambasador se tak stal spolupracovníkem, který do projektu přinesl nejen svůj estetický vkus, ale také svůj nezlomný duch.“

Nové dvě edice hodinek Chronomat Giannis Antetokounmpo dokonale odráží jeho ducha s odvážnými a působivými designy, stejně jako je sám 211 cm vysoký power forward Milwaukee Bucks. Exkluzivní hodinky budou dostupné ve dvou variantách: 40mm ocelový Chronomat GMT a 42mm zlatý Chronomat B01 Chronograph.

Breitling Chronomat Automatic GMT 40 Giannis Antetokounmpo

Detaily odrážejí osobnost Antetokounmpa – od iniciál „GA“ na centrální ruce a basketbalového emblému v chronografovém čítači, až po odstín ciferníku připomínající zelenou barvu jeho týmu, se kterým dosáhl legendárního vítězství v šampionátu. Obě verze hodinek jsou limitované: 1 750 kusů pro GMT a 250 kusů pro chronograf.

Mezi další pozoruhodné detaily patří Antetokounmpův podpis na zadní straně pouzdra GMT a průhledné zadní víko chronografu, které odhaluje stroj Breitling Manufacture Caliber 01 a jeho zlatý rotor. Všechny hodinky jsou dodávány ve speciálním balení Giannis Antetokounmpo spolu s osobní poznámkou od samotného „Greek Freak“.

Breitling Chronomat B01 42 Giannis Antetokounmpo

Existuje video z momentu, kdy jsem poprvé rozbalil chronograf,“ říká Antetokounmpo. „Můj obličej říká vše; byl jsem ohromen, když jsem viděl, jak se hodinky ožívají. Jsem vděčný Breitlingu za příležitost spolunavrhnout tyto hodinky a vděčný všem, kteří si je vezmou domů. Dali jsme do nich své srdce.“

Breitling a Giannis Antetokounmpo ukazují, jak může vynikající řemeslo a nezlomná vášeň vést k vytvoření něčeho skutečně výjimečného. Limitovaná edice Chronomat Giannis Antetokounmpo je toho dokonalým důkazem.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.