Sociální sítě
Nahoru

Letiště jinak, než ho znáte. Duty Free obchody zpříjemní cestování

Pobyt na letišti obvykle nemáme spojený se zábavou a pohodou, spíše naopak. Čekání bývá často provázeno stresem, strachem, jestli jsme něco nezapomněli a netrpělivostí. To však nemusí být pravidlem. Na pražském letišti Václava Havla najdete obchody Aelia Duty Free, díky nimž se můžete vydat vstříc zážitkům dokonale připraveni a bez stresu. Prodejny nabízí širokou škálu luxusního zboží, dárkových předmětů i praktických věcí na cestu.

Ať už se chystáte na exotickou dovolenou nebo na víkendový výlet do sousední země, Duty Free určitě stojí za to navštívit. Některé produkty jsou takzvaně „travel exklusive“, což znamená, že jsou k dostání pouze a jen na letišti – v běžných krámech ani na eshopech je nepořídíte.

Zapomenuté dárky

Jde-li o dárky na poslední chvíli, není čeho se obávat, na pražské letiště se můžete vždy spolehnout. V Duty Free nabízejí tradičně široký výběr parfémů a kosmetiky světových značek. Ať už hledáte ikonický parfém pro sebe, nebo dárek pro své blízké, zde si určitě vyberete. Nechybí značky jako Givenchi, Dior, Lancôme a mnoho dalších. Navíc důležitá věc – můžete si být jisti, že se jedná o originální výrobky, nikoliv padělky.

Vybírat můžete z široké nabídky likérů a alkoholických nápojů různých druhů, českých i zahraničních. Jako dárek – nebo mlsání do letadla – výborně poslouží také bonboniéra, třeba Ferrero Rocher či Toblerone. Pokud jste tedy zapomněli na dárek, nebo chcete své blízké potěšit něčím originálním, zde máte skvělou příležitost najít to pravé.

Exkluzivně na letišti

Mezi travel exklusive zboží patří například miniaturní kosmetické sady známých světových značek, jako je Guerlain či Armani. Tyto sety zahrnují jak pečující, tak dekorativní kosmetiku. Ideální jsou třeba v situaci, kdy zjistíte, že jste zapomněli kosmetickou taštičku, ale jako dárek budou také skvěle fungovat.

Různých variant „travel setů“ tu je k dostání mnoho. Nejde zdaleka jen o kosmetiku, ale také o hygienické potřeby a vlasovou péči. Nabídce vévodí oblíbené české i zahraniční značky, za všechny jmenujme Rituals a Havlíkovu Apotéku.

Na každém z obou terminálů Letiště Václava Havla Praha funguje vždy jedna prodejna Aelia Duty Free v non stop režimu. Můžete je tedy využít i během charterových letů, jež jsou často v nočních hodinách. Nebojte se o sebe a své blízké pečovat a vychutnat si radost z dovolené už na letišti. Ať už vás v cíli cesty čeká cokoliv, díky Aelia Duty Free si můžete být jistí, že vyrážíte připravení.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.